Apua päihdeongelmiin ja riippuvuuksiin

Seurakunnasta voit hakea apua myös päihde- ja riippuvuusongelmiin. Tärkeintä on, että et jää yksin. Voit olla suoraan yhteydessä, matalalla kynnyksellä diakoniatyöntekijä Mikko Huuhtaseen (p.044 7868194) tai muihin seurakuntamme työntekijöihin esimerkiksi keskusteluavun merkeissä.

Diakoniatyön avoin vastaanotto on tiistaisin klo 10-12 diakoniatoimistolla (Lähdevainiointie 21), josta saa mm. ruoka-apua ja kuuntelijaa.

Armopiiri-ryhmä

Sinivainiolla 2-3 kertaa kuukaudessa torstaisin klo 14.00.
Tiedustelut: pastori Jyrki Koivisto, puh. 044 7868 012.

AA-kerho

Kokoontuu srk-keskuksessa (Kirkkotanhuantie 1) sunnuntaisin klo 14.00. Katso Pirkanmaan AA-kerhojen tiedot.

Keskusteluapua

Kaipaatko keskusteluapua tai kuuntelijaa? Katso Keskusteluapua-sivu ja ota yhteyttä!

Ylöjärven kaupungin päihdepalvelut

Tampereen nuorisoasema

Tampereen nuorisoasema on nuorille ja heidän läheisilleen tarkoitettu avohoitoyksikkö, josta saa apua päihde- ja riippuvuusongelmiin sekä laajemminkin erilaisiin nuoruusikään liittyviin kriiseihin. Matalalla kynnyksellä voit ottaa yhteyttä Tampereen nuorisoaseman työntekijään Sami Rantaseen (p. 040 136 8737, sami.rantanen@a-klinikka.fi), jonka vastaanotto on Tampereella ja Ylöjärvellä.

Apua päihderiippuvuuteen