Avoimet työpaikat

Ylöjärven seurakunta on eteenpäin suuntautunut, avarakatseinen ja vakaalla taloudellisella pohjalla toimiva yhteisö. Se rohkaisee luovuuteen ja kohtaamiseen sekä tarjoaa hyvät edellytykset laadukkaaseen nuoriso- ja rippikoulutyöhön. Ylöjärven seurakunnassa on 25 000 jäsentä, työyhteisössä 90 työntekijää ja se kattaa laajan maantieteellisen alueen Tampereen naapurissa.

YLÖJÄRVEN SEURAKUNNASSA on avoinna
määräaikainen NUORISOTYÖNOHJAAJAN virka ajalle 1.1.2018 – 31.12.2018

Viran tehtäviin kuuluu laaja-alainen nuoriso- ja rippikoulutyö. Ylöjärven seurakunnassa on aktiivinen nuorisotyö. Rippikoulu tavoittaa lähes 100 % kirkkoon kuuluvista nuorista. Tällä hetkellä viran tehtäviin kuuluu myös Viljakkalan alueen nuorisotyö. Viranhaltija toimii osana nuorisotyön tiimiä, johon kuuluvat johtava nuorisotyöntekijä, neljä nuorisotyönohjaajaa ja pappi. Odotamme hakijalta nuorisotyönohjaajan perustaitojen vankkaa osaamista, oma-aloitteisuutta sekä kykyä avoimeen tiimityöskentelyyn.

Viransijaisuutta täytettäessä etusijalla ovat hakijat, joilla on kirkkohallituksen päätöksen nro 124 mukainen tutkinto kirkon nuorisotyöstä.

Virkaan valitun tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.  Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 502 mukaan. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa vuosisidonnaista palkanosaa maksimissaan 15 % peruspalkasta. Seurakunnassamme on käytössä henkilökohtainen harkinnanvarainen palkanosa.

Viranhakijoiden haastattelut järjestetään tiistaina 30.11. Kirkkoneuvosto tekee päätöksen valinnasta keskiviikkona 13.12.

Virassa on neljän kuukauden koeaika. Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 27.11.2017 klo 12:00 mennessä pdf-tiedostona osoitteeseen ylojarvi.seurakunta@evl.fi tai Pl 2, 33471 Ylöjärvi. Sähköpostin aiheeksi tai kirjekuoren päälle merkintä ”nuorisotyönohjaaja”.

Ylöjärven seurakuntaan voit tutustua osoitteessa www.ylojarvenseurakunta.fi. Nuorisotyön omat internetsivut löytyvät osoitteesta www.kellarille.net.

Lisätietoja antaa johtava nuorisotyönohjaaja Asko Järvensivu 044 786 8070 tai asko.jarvensivu@evl.fi.

Jo päättyneitä hakuja:

Varhaiskasvatuksen työalajohtajan virka

Hakuaika päättyi 16.10.2017. Hakijoita oli 20. Virkaan valittiin Päivi Aumala.

Diakonian virka

Hakuaika päättyi 16.10.2017. Virkaan valittiin Mikko Huuhtanen.

Emännän tehtävä

Hakuaika päättyi 24.9.2017. Tehtävään valittiin Johanna Vuori.

Kirkonoppaat

Hakuaika päättyi 24.3.2017.

Hautausmaan kausityöntekijät

Hakuaika päättyi 3.3.2017. Tehtävään valituille on ilmoitettu.

Tarja Suni
toimistopäällikkö