Myytäviä tuotteita

Adressit

Diakoniatyön adressit

Diakoniatyön suruvalittelu adresseissa on ulkokuva kirkosta ja hautausmaan rautaportista. Adresseissa on 10 erilaista tekstivaihtoehtoa. Saatavana myös ilman tekstiä.

Tuotto käytetään kokonaisuudessaan oman seurakunnan kriisiluonteiseen diakoniatyöhön diakoniarahaston kautta. Adresseja voi ostaa kirkkoherranvirastosta, useista kukkakaupoista, Osuuspankista, Kaiharin kaupasta ja diakoniatoimistosta.

Uusien adressien hinta 9 euroa/kpl, vanhojen adressien 6 euroa/kpl.

Lähetystyön adressit

Kirkkoherranvirastosta on ostettavissa myös lähetystyön adresseja. Adresseja myydään myös lähetystyön Unelmatupa-kahvilassa (Ylöjärven kirkon vieressä, Kirkkotanhuantie 1).

Seurakunnan kuorojen äänitteitä

"Herraa hyvää kiittäkää" - Celesta- ja Versokuoro (2012)
Syksyllä 2012 julkaistua levyä saatavana 20 €:n hintaan. Levyllä laulaa seurakunnan lasten Verso- ja Celestakuorot, sekä kanttori Saara Syrjäniemi. Levyllä urku- ja pianosäestysten lisäksi jousikvartetti.
Levyä voi ostaa seuraavista paikoista:
- Kirkkoherran virasto
- Unelmatupa
- Lastenkauppa Melukylä (Elon kauppakeskus)
- Kampaamo Adonis ja Afrodite (Työväentalontie 3 B)
Lisäksi levyä voi ostaa lapsikuorolaisilta ja seurakunnan kanttoreilta.
Lisätietoja: kanttori Saara Syrjäniemi, puh. 044 7868 038, saara.syrjaniemi[ät]evl.fi

Vanhempia äänitteitä

Kuorojen äänitteitäSeuraavia vanhempia äänitteitä saatavana myös kanttoreilta ja kirkkoherranvirastosta:
- keväällä 2004 ilmestyi lapsi-ja nuorisokuorojen 20-vuotisjuhlaäänite Laulun lahja.
- Lapsi-ja nuorisokuorot Avaran taivaan alla
- Kamarikuoro Tiimalasi