Unelmatupa - kahvila ja lahjasoppi

Unelmatupa on Ylöjärven seurakunnan vapaaehtoisten ylläpitämä lähetystyön kahvila ja lahjasoppi. Se toimii täysin lahjoitusten ja talkootyön varassa. Tupa on toiminut vuodesta 1994 lähtien ja palvelee kävijöitä edelleen joka arkipäivä. Löydät Unelmatuvan Ylöjärven kirkon pihasta (Kirkkotanhuantie 1).

Unelmatuvan tuotto käytetään lähetystyöhön omissa nimikkokohteissa. Myös monen kummilapsen koulutus kustannetaan Tuvan tuotolla.

Unelmatupa on paikka juuri Sinua varten. Siellä voit levähtää, löydät juttuseuraa ja voit myös jakaa taakkojasi. Jos haluat tulla mukaan vapaaehtoisten moni-ilmeiseen joukkoon, löytyy sopivaa tekemistä kaikenikäisille miehille ja naisille. Työ on hauskaa ja motivoivaa.

Unelmatupa on auki arkisin klo 11-16 ja lauantaisin klo 11-15. Sopimuksen mukaan palvelemme myös muina aikoina esim. matkailijaryhmiä. Tupaa voi myös varata kokous- yms. käyttöön.

Tarjoamme edulliseen hintaan kahvia, haudutettua teetä ym. juotavaa, kotitekoisia leivonnaisia, voileipiä ja monenlaista hyvää jokaiseen makuun.

Lahjasopesta löydät korkealaatuisia käsintehtyjä tuotteita; poppanoita, pyyhkeitä, villasukkia, lastenvaatteita, kortteja ym. Hinnatkaan eivät päätä huimaa.

* * *

Haemme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia Unelmatuvalle myyjiksi, tekemään käsitöitä, "kahvikummeiksi, leipomaan ym. Tule kanssamme tekemään lähetystyötä! Unelmatuvan yhteyshenkilönä toimii Elisabet Waldolin,  johon voit ottaa yhteyttä kaikissa Tupaan liittyvissä asioissa. Puh. 044 7868 098.

Löydät Unelmatuvan myös Facebookista: www.facebook.com/unelmatupa

Unelmatupa - kahvila ja lahjasoppi