Gospel-lattarit

Gospel-lattarit tarjoavat tanssitreeniä hauskojen tanssisarjojen parissa latinalaisen rytmikkään musiikin siivittävämänä. Matalan kynnyksen tanssitunnit sopivat kaikenikäisille, -näköisille ja -kokoisille naisille.

Gospel-lattarit keväällä 2017 tauolla

Gospel-lattarit ovat kevään 2017 tauolla Ylöjärvellä. Jatkosta ilmoitellaan heti kun selviää...

Vauhtia ja virkistystä

Gospel-lattaritunneille olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Tunnilla omaa liikekieltä ja tanssin perusasioita opetellaan ihan oman kunnon ja tason mukaan turvallisesti. Aloittelija uskaltaa mukaan ja kokeneellekin löytyy haasteita tanssitekniikan parissa.

- Ideana on liikkua ja tanssia liikkeen ilosta ilman suorituspaineita. Mitään ei tarvitse osata etukäteen, eikä tarvitse olla tietyn mallinen tai ikäinen. Haluamme erityisesti opettaa keskivartalon hallintaa ja tukea monipuolista liikkumista. Meillä löytyvät onnistumisen kokemukset, kun omasta kehosta löytyy Jumalan sinne luomaa kauneutta, naisellisuutta ja voimavaroja.

Heli Airikka