Rukoushetket ja rukouskaverit

"Avuksesi huuda minua hädän päivänä, niin minä tahdon auttaa sinua..." lupaa Jumala Raamatussa. Yhteisissä rukoushetkissä tai rukouskavereiden kanssa voit tuoda elämäsi ilot, surut, pelot, huolenaiheet, kiitokset ja pyynnöt Kaikkivaltiaan kuultavaksi.

Torstairukous kirkossa

Ylöjärven kirkko auki torstaisin klo 16-17 rukoukselle ja rukouslaululle (alkaen 6.9.2018).

Viikkorukoushetki

Ylöjärven seurakuntakeskuksen ”Levähdyspaikassa” maanantaisin klo 11.00-12.00  (kesätauolla 11.6.-20.8., jatkuen 27.8.).

Tule lepäämään ja kantamaan yksityisiä ja yhteisiä asioita Taivaallisen Isän eteen. Paikalle voit tulla joko vain hetkeksi tai koko tunniksi. Aika on varattu sekä hiljaiseen että yhteiseen rukoukseen.

Tervetuloa rukoilemaan!

Rukouskaveri

Ylöjärven kirkossa joka sunnuntai messun jälkeen (syksyllä 2018 alkaen 2.9.) on mahdollista saada esirukousta vapaaehtoisilta rukouskavereilta kirkon eteisen morsiushuoneessa. Morsiushuoneessa päivystää kaksi henkilöä heti messun jälkeen. Tervetuloa rukoiltavaksi - rukouskaverin kanssa voit rukoilla minkä tahansa asian puolesta, joka on sinulle tärkeä!

Myös seurakuntanyyttäreiden jälkeen rukouskaverit ovat valmiina rukoilemaan kanssasi.

Rukouskaveri antaa rukoustukea

Rukous on meille monille luonnollinen asia. Joissain elämäntilanteissa kaipaa kuitenkin rukoustukea ja rukouskaverit ovat olemassa sinua varten näihin tilanteisiin. Rukouskaverin kanssa voit rukoilla minkä tahansa asian puolesta, joka on sinulle tärkeä juuri nyt (terveys, elämäntilanne, ihmissuhteet tms.). Esittämäsi rukousaiheet pysyvät sinun, rukouskavereiden ja Jumalan välisenä asiana. Rukouskaverit ovat seurakunnan vapaaehtoisia rukouskoulutuksessa mukana olleita vapaaehtoisia ja he ovat vaitiolovelvollisia.

Muiden tilaisuuksien ajat löytyvät Tapahtumakalenterista.

julistustyön koordinaattori

Mm. Toivon illat, Alfa-kurssit, raamattuluennot, pienpiirit, rukouskaverit