Rukoushetket ja rukouskaverit

"Avuksesi huuda minua hädän päivänä, niin minä tahdon auttaa sinua..." lupaa Jumala Raamatussa. Yhteisissä rukoushetkissä tai rukouskavereiden kanssa voit tuoda elämäsi ilot, surut, pelot, huolenaiheet, kiitokset ja pyynnöt Kaikkivaltiaan kuultavaksi.

Viikkorukoushetki

maanantaisin klo 11.00-12.00 (alkaen 15.1.)
Ylöjärven seurakuntakeskuksen ”Levähdyspaikassa”.

Tule lepäämään ja kantamaan yksityisiä ja yhteisiä asioita Taivaallisen Isän eteen. Paikalle voit tulla joko vain hetkeksi tai koko tunniksi. Aika on varattu sekä hiljaiseen että yhteiseen rukoukseen.

Tervetuloa rukoilemaan!

* * *

Rukoillen palvelemaan - opetusta rukouksesta

la 20.1.2018 klo 9.00-15.00 Vanhalla srk-talolla

Minä ja sinä tarvitsemme rukousta. Missä on paljon rukousta, siellä on paljon siunausta. Rukous ei ole vaikeaa - aloittamista ei vain pidä siirtää. Nyt on aika kokoontua yhteen ja toimia. Tervetuloa mukaan!
Kouluttajana Maikku Saarinen.

Ruokailun vuoksi ilmoittautuminen 11.1. mennessä sähköpostilla: teija.ojala[ät]evl.fi

* * *

Rukouskaveri

Ylöjärven kirkossa joka sunnuntai messun jälkeen (syksyllä 2017 alkaen 3.9.) on mahdollista saada esirukousta vapaaehtoisilta rukouskavereilta kirkon eteisen morsiushuoneessa. Morsiushuoneessa päivystää kaksi henkilöä heti messun jälkeen. Tervetuloa rukoiltavaksi - rukouskaverin kanssa voit rukoilla minkä tahansa asian puolesta, joka on sinulle tärkeä!

Myös seurakuntanyyttäreiden jälkeen rukouskaverit ovat valmiina rukoilemaan kanssasi.

Rukouskaveri antaa rukoustukea

Rukous on meille monille luonnollinen asia. Joissain elämäntilanteissa kaipaa kuitenkin rukoustukea ja rukouskaverit ovat olemassa sinua varten näihin tilanteisiin. Rukouskaverin kanssa voit rukoilla minkä tahansa asian puolesta, joka on sinulle tärkeä juuri nyt (terveys, elämäntilanne, ihmissuhteet tms.). Esittämäsi rukousaiheet pysyvät sinun, rukouskavereiden ja Jumalan välisenä asiana. Rukouskaverit ovat seurakunnan vapaaehtoisia rukouskoulutuksessa mukana olleita vapaaehtoisia ja he ovat vaitiolovelvollisia.

* * *

Rukousilta

Kaikkien kristittyjen yhteisiä rukousiltoja oman kaupungin puolesta järjestetään yhdessä Helluntaiseurakunnan kanssa. Tilaisuuksien ajat löytyvät Tapahtumakalenterista.

julistustyön koordinaattori
Kirkkotanhuantie 1, PL 2
33471 Ylöjärvi

Mm. naistenillat, Alfa-kurssit, raamattuluennot, pienpiirit, rukouskaverit