Seurat ja kinkerit

Ylöjärvellä seuroja järjestävät erityisesti kirkkomme eri herätysliikkeet. Tarjolla on sanaa, laulua ja yhdessäoloa. Perinteikkäät kinkerit kokoavat kylän väkeä keväisin Viljakkalassa ja Kurussa.

Siioninvirsiseurat

Herännäisyys eli körttiläisyys on yksi luterilaisen kirkkomme herätysliikkeistä. Siinä korostetaan Jumalan suuruutta ja ihmisen pienuutta, armoa ja ikävöivää uskoa. Körttiläisyyden ytimen muodostavat seurat, joissa vuorottelevat ilman säestystä veisattavat Siionin virret, hiljaisuus ja lyhyet puheet. Virren voi aloittaa ja puheen pitää kuka tahansa.

Siioninvirsiseurat keväällä 2018:
- Pappilan perhetalolla (Loilantie 3-5) ma 19.1., 19.2., 16.4., 14.5. ja 12.7. klo 18.00. Mukana mm. Jaakko Löytty ja Jyrki Koivisto.
- Herättäjän pyhä Ylöjärven kirkossa su 18.3. klo 10.00. Kirkkokahvit ja seurat srk-keskuksessa messun jälkeen. Saarnaa Raisa Jarkkola.

Kinkerit

Perinteikkäitä kinkereitä järjestetään keväisin kylittäin Viljakkalassa ja Kurussa.

julistustyön koordinaattori

Mm. naistenillat, Alfa-kurssit, raamattuluennot, pienpiirit, rukouskaverit