Kerhot, leirit ja retket ovat kouluikäisten mieleen

Perinteikäs poika- ja tyttökerhotoiminta elää ja voi hyvin Ylöjärvellä. Löytyy niin sähly-, kokki- ja askartelukerhoa kuin myös ohjelma-, roolipeli- ja kuvataidekerhoakin. Osa kerhoista on vain tytöille, osa pojille, toisinaan touhutaan sekakerhon merkeissä. Varhaisnuorten kerhoihin voi tulla mukaan ilmoittautumatta, siten kuin itselle sopii - ja kaiken lisäksi kerhot ovat myös ilmaisia osallistujille.

Leirit ja retket ovat mieleenpainuvia elämyksiä – ja niiden suosio onkin suuri. Kesäisin järjestettävien tyttö- ja poikaleirien lisäksi tarjolla on mm. tyttöjen pyjamabileet ja adventtileiri. Retkille otetaan monesti mukaan vanhemmatkin ja vuosittain on suunnattu ainakin hiihtolomalla Åreen ja kesäisin eri leirikeskuksiin.

Eka- ja tokaluokkalaisten iltapäivätoimintaa seurakunta toteuttaa viidessä toimipisteessä (Asuntila, Metsäkylä, Takamaa*, Vanha seuris, Vuorentausta). Iltapäivätoimintaa tehdään yhteistyösopimuksella Ylöjärven kaupungin kanssa.
*Takamaan ryhmä toteutetaan yhdessä kaupungin kanssa

Seuraa meitä Instagramissa!

@srk_varhaisnuoret_ylojarvi

@srk_ip_metsäkylä

@siivikkala_ip

nuorisotyönohjaaja (Kuru)
Kurun kappeliseurakunta
Kirkkotie 2
34300 Kuru

Kurun kappeliseurakunnan kerho- ja nuorisotyö, koko seurakunnan partiotoiminta

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Lähdevainiontie 21

Varhaiskasvatuksen (päiväkerho, perhekerho, pyhäkoulu, avoin kotipesä, ip-toiminta) ohjaaja ja varhaisnuorisotyön johtokuntavastaava.

nuorisotyönohjaaja, poikatyö
Lähdevainiontie 21