Lähetysillat ja -piirit

Lähetysilloissa ja -piireissä kuullaan terveisiä maailman eri kolkilta. Seurakuntamme nimikkolähetit vierailevat myös näissä tilaisuuksissa.

Lähetysillat Ylöjärvellä

Ke 20.9. klo 18.00 Nuotiotarinoita Afrikasta Perhetalon Kodalla (Loilantie 3-5).
Nuotiotarinoita kertovat mm. Eija Palmi, Venla Kurki, Matti Mikkola, Risto Takkinen, Jaana Skyttä ja Jii-Pee Skyttä. Tule viettämään kanssamme tunnelmallista iltaa tarinoita ja musiikkia kuunnellen ja laulaen. Tarjoiluna mehua ja makkaraa.

Ke 29.11. klo 18.00 Sano se kiinaksi? Värikkäitä tilanteita kiinalaisen Raamatun äärellä Ylöjärven srk-keskuksella (Kirkkotanhuantie 1). Tule tutustumaan kiinankieliseen Raamattutyöhön. Mukana erityisesti seurakunnassa kokoontuvia raamattupiirejä, Mikko Huuhtanen, Teija Ojala.

Lähetysväen tapaamiset

Ti 26.9. ja to 16.11. klo 16.15-19.15 Ylöjärven srk-keskuksella (Kirkkotanhuantie 1). Puhutaan yhteisistä ajankohtaisista asioista, suunnitellaan tulevia tapahtumia ja vietetään yh-teinen hetki Unelmatuvan, Kirpputorin ja muiden tärkeiden asioiden äärellä. Tervetuloa!

Unelmatupavartit

To 14.9., 12.10., 16.11. ja 14.12. klo 14.00 Unelmatuvalla. Tule viettämään pieni hetki sanan ääressä.

Lähetysillat Kurussa

Kurun srk-talossa (Kirkkotie 2)

Ke 27.9. klo 18.00 Lasarus - Herran herättämä. Näyttämöllinen kertomus suomalaisen miehen kamppailusta itsensä ja Jumalan kanssa. Riitta ja Timo Lappalainen sekä Erkki Kolehmainen.

Ke 25.10. klo 18.00 Terveisiä Hongkongista. Nuorisotyöntekijä Mikko Huuhtanen sekä julistustyön koordinaattori Teija Ojala.

Ke 22.11. klo 18.00 Azerbaidzhan - tuntematon maa? Lähetyssihteeri Anne Sihvonen Pirkkalasta.

Lähetyspiiri Viljakkalassa

Lähetyspiiri noin kerran kuussa keskiviikkoisin klo 19.00 Karhen alueella.

Jaana Skyttä
Lähetys- ja kansainvälisentyön sihteeri