Lapset ja perheet

Ylöjärvi on perheiden paikkakunta. Lapsille ja perheille suunnattu toiminta on seurakunnassa erittäin monipuolista – löytyypä Ylöjärveltä tälle työmuodolle aivan varta vasten varattu tilakin, Pappilan Perhetalo.

Raamattuhuone

Seurakunnan varhaiskasvatuksessa koetaan kasvamisen iloa leikkien ja liikkuen

Ylöjärvellä on paljon lapsia ja seurakunnan toiminta lasten ja perheiden parissa on aktiivista ja monipuolista. Päivä- ja perhekerhoissa opetellaan ryhmässä toimimista leikkien, laulaen, kokien, kuunnellen, askarrellen ja ihmetellen. Monipuolisella pedagogisella toiminnalla herätellään lapsen luottamusta omaan itseensä ja tuetaan lapsen kasvua.

Perhekerhosta ja toukkatuvasta löytyy leikki- ja kaveriseuraa niin lapsille kuin aikuisillekin. Seurakunnan muskareissa iloitaan ja leikitellään musiikin tahdissa sekä opetellaan musiikin perusasioita.

Lapsille ja perheille järjestetään vuoden aikana useita kirkkohetkiä ja tapahtumia. Seurakunnan varhaiskasvatuksessa sekä lapsi että aikuinen saa tilaisuuden tutustua kristilliseen aarteistoon mm. symboleiden, musiikin ja Raamatun kertomusten kautta.

Seuraa meitä Instagramissa!

@godlyplayraamattuhuone

@kurun_paivakerhot

varhaiskasvatuksen työalajohtaja
Lähdevainiontie 21

Varhaiskasvatuksen (päiväkerho, perhekerho, pyhäkoulu, avoin kotipesä, ip-toiminta) ja varhaisnuorisotyön esimies ja toiminnasta vastaava.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Lähdevainiontie 21