Lapset ja perheet

Ylöjärvi on perheiden paikkakunta. Lapsille ja perheille suunnattu toiminta onkin seurakunnassa erittäin monipuolista – löytyypä Ylöjärveltä tälle työmuodolle aivan varta vasten varattu tilakin, Pappilan Perhetalo.

Raamattuhuone

Päiväkerhossa koetaan kasvamisen iloa

Ylöjärvellä on paljon lapsia ja seurakunnan lapsityö onkin aktiivista. Seurakunnan päiväkerhoissa vipeltää viikoittain yli 300 lasta. Leikkien, askarrellen, näytellen, laulaen, kokien ja kuunnellen opetellaan ryhmässä toimimista, herätellään lapsen luottamusta omaan itseensä ja tuetaan lapsen itsetuntoa. Päiväkerhossa tutustutaan lapsilähtöisesti myös kristinuskon perusasioihin.

Alle kouluikäisille lapsille löytyy myös mukavaa viihdykettä - ja vähän oppiakin siinä sivussa - seurakunnan muskareista. Lapsiparkit tarjoavat puolestaa hengähdystaukoa lapsiperheen vanhemmille. Lapsille järjestetään vuoden aikana useita omia kirkkohetkiä ja jumalanpalveluksia sekä monelaisia lastentapahtumia.

Seuraa meitä Instagramissa!

@godlyplayraamattuhuone