Häämusiikki-konsertti

Kanttorit esittävät vihkitilaisuuteen sopivia musiikkeja ja lauluja.

Kanttorit: Saara Syrjäniemi, Sari Oksavuori ja Aija-Leena Ranta

Mukana myös pastori Hanna Rienoja kertomassa vihkitilaisuuteen liittyviä vinkkejä.

Tilaisuudessa kanttorit laulavat häälauluja ja soittavat häämarsseja. Esimerkkinä urkumusiikkia Marko Hakanpäältä, joka on uraauurtava kanttori häämusiikin saralla. Hanna-pappi kertoo hääjärjestelyistä ja avioliitosta. Konsertin jälkeen on kahvit seurakuntakeskuksella ja parit voivat keskustella oman kanttorinsa kanssa, sekä haastatella pappia.

Kurun kirkko

Jakarandan konsertti

Afrikkalaistaustaisia lauluja tarjoava legendaarinen Jakaranda-kuoro esiintyy.

Mannerheim-muistoja autonomian ajalta -musiikkidraama

Eliisa-teatterin tuottama musiikkidraama, jossa historiallisten tapahtumien kerronnan ja aikakauteen ja tapahtumiin sopivan musiikin myötä edetään Mannerheimin lapsuudesta ja nuoruudesta kohti Suomen itsenäistymistä. Liput 20 €.

Armoa! - reformaation juhlavuoden konsertti

Armo –aiheisia lauluja esittävät ylöjärveläiset laulajat sekä nuorten Amoroso-kuoro. Mukana seurakunnan kanttorit Saara Syrjäniemi ja Aija-Leena Ranta. Vapaa pääsy.