Karhen seurakuntakoti

Avoimessa perhekerhossa on mm. vapaata yhdessäoloa, askartelua sekä lastennäköinen hartaus- ja laululeikkihetki. Ilmoittautumisia ei tarvita, mukaan voi tulla silloin kun itselle parhaiten sopii ja siihen aikaan kun kerkeää.

Perhekerho on avoin kaikille äideille, isille, mummoille, vaareille ja lapsille. Perhekerho on maksuton. Tarjolla on talon puolesta kahvia, teetä ja mehua, muuten omat eväät mukaan.

Viljakkalan seurakuntapiiri

Karhen seurakuntakoti

Perhekerho Karhella

Avoimessa perhekerhossa vapaata yhdessäoloa ja lisäksi mm. askartelua sekä lastennäköinen hartaus- ja laululeikkihetki.

Kurun seurakuntatalo

Perhekerho Kurussa

Avoimessa perhekerhossa on vapaan yhdessäolon lisäksi mm. askartelua sekä lastennäköinen hartaus- ja laululeikkihetki.

Viljakkalan seurakuntatalo

Perhekerho Viljakkalassa