Kouluikäisten Donkkis Big Night

Viljakkalan seurakuntatalo

Toimintaa ja hauskaa tekemistä kouluikäisille.

Donkkis Big Night on alakoululaisille tarkoitettu toiminnallinen ilta,  jossa on kolme eri osiota:

1. Alkuohjelma sisältää raamattuopetusta, rukousta, lauluja sekä Donkki-lehdestä tuttujen kaverusten Sakun ja Ruutin vuoropuhelun. Raamattuopetuksessa on selkeästi esillä evankeliumi Jeesuksen sovituskuolemasta.
2. Toimintaosuudessa on monia erilaisia hauskoja toimintapisteitä ja yhteinen iltapala/nyyttärit.
3. Loppuohjelmassa Saku ja Ruut esiintyvät. Lisäksi  lauletaan, rukoillaan, jaetaan palkintoja ja arvotaan Raamattu.

Viljakkalan seurakuntapiiri

Perhekerho Viljakkalassa

Avoimessa perhekerhossa on vapaan yhdessäolon lisäksi mm. askartelua sekä lastennäköinen hartaus- ja laululeikkihetki.