Elvis Gospel -konsertti

Elvis Gospel -konsertti Ylöjärven kirkko

Aron & Cool Company esittää Elviksen gospel-kappaleita.

Ohjelma 15 € (lapset ja eläkeläiset 10 €). Osa ohjelmatuotosta ohjataan lyhentämättömänä vähävaraisille ylöjärveläisperheille seurakunnan diakoniatyön kautta. Lippuja ennakkoon: Ylöjärven Uutiset ja Katin Kukka.

* * *

Elviksen musiikkia tulkitsee alalla kansainvälistäkin tunnustusta saanut ARON & Cool Company (1 + 4hlö). Konsertissa kuullaan upeita tulkintoja Elviksen hengellisestä musiikista, kuten esimerkiksi Peace In The Valley, How Great Thou Art, Crying In The Chapel...!

ARON tunnetaan lahjakkaana ja monipuolisena Elvis Presleyn musiikin tulkitsijana, jonka tyylikäs ja näyttävä Elvis-show on ollut suosittu ohjelmanumero erilaisissa tilaisuuksissa sekä Suomessa että ulkomailla.

ARON on saanut ihmiset liikkeelle myös upeilla kirkkokonserteillaan. Näissä konserteissa nuo Elviksen tunnetuiksi tekemät ikimuistoiset Gospel-kappaleet ovat tarjonneet koskettavan ja mieleenpainuvan elämyksen jo tuhansille ihmisille.

Erityistä kiitosta ARON on saanut paitsi vaikuttavasta äänestään, niin myös hänen tavastaan esiintyä ja kohdata yleisö.

Konsertin Facebook-tapahtuma

Ylöjärven srk, Ylöjärven Uutiset ja Katin Kukka

Kurun kirkko

Kesäkonsertti

Mia Huhta (sopraano), Markku Mäkinen (urut) sekä viulisti Mirka Malmi. Ohj. 10 €.

Viljakkalan kirkko

Kesäillan kamarimusiikkia

Jenny Metsälä ja Hanne Lappalainen, huilut ja Reetamaria Rajala, piano. Vapaa pääsy, käsiohjelma 5 €.

Kurun kirkko

Naapurin Onnin kirkkokonsertti

Kurulaisten oman Naapurin Onnin konsertti.