Elvis Gospel -konsertti

su 24.4. kello 18.00 - kello 19.00

Elvis Gospel -konsertti Ylöjärven kirkko

Aron & Cool Company esittää Elviksen gospel-kappaleita.

Ohjelma 15 € (lapset ja eläkeläiset 10 €). Osa ohjelmatuotosta ohjataan lyhentämättömänä vähävaraisille ylöjärveläisperheille seurakunnan diakoniatyön kautta. Lippuja ennakkoon: Ylöjärven Uutiset ja Katin Kukka.

* * *

Elviksen musiikkia tulkitsee alalla kansainvälistäkin tunnustusta saanut ARON & Cool Company (1 + 4hlö). Konsertissa kuullaan upeita tulkintoja Elviksen hengellisestä musiikista, kuten esimerkiksi Peace In The Valley, How Great Thou Art, Crying In The Chapel...!

ARON tunnetaan lahjakkaana ja monipuolisena Elvis Presleyn musiikin tulkitsijana, jonka tyylikäs ja näyttävä Elvis-show on ollut suosittu ohjelmanumero erilaisissa tilaisuuksissa sekä Suomessa että ulkomailla.

ARON on saanut ihmiset liikkeelle myös upeilla kirkkokonserteillaan. Näissä konserteissa nuo Elviksen tunnetuiksi tekemät ikimuistoiset Gospel-kappaleet ovat tarjonneet koskettavan ja mieleenpainuvan elämyksen jo tuhansille ihmisille.

Erityistä kiitosta ARON on saanut paitsi vaikuttavasta äänestään, niin myös hänen tavastaan esiintyä ja kohdata yleisö.

Konsertin Facebook-tapahtuma


Järjestäjä

Ylöjärven srk, Ylöjärven Uutiset ja Katin Kukka

Katso myös

su 17.9. klo 15.00 -16.30

Kurun kirkko

Jakarandan konsertti

Afrikkalaistaustaisia lauluja tarjoava legendaarinen Jakaranda-kuoro esiintyy.
su 22.10. klo 16.00 -17.15

Ylöjärven kirkko

Mannerheim-muistoja autonomian ajalta -musiikkidraama

Eliisa-teatterin tuottama musiikkidraama, jossa historiallisten tapahtumien kerronnan ja aikakauteen ja tapahtumiin sopivan musiikin myötä edetään Mannerheimin lapsuudesta ja nuoruudesta kohti Suomen itsenäistymistä. Liput 20 €.
su 5.11. klo 18.00 -19.00

Ylöjärven kirkko

Armoa! - reformaation juhlavuoden konsertti

Armo –aiheisia lauluja esittävät ylöjärveläiset laulajat sekä nuorten Amoroso-kuoro. Mukana seurakunnan kanttorit Saara Syrjäniemi ja Aija-Leena Ranta. Vapaa pääsy.