Kansanlaulukirkko

Helatorstai. Messussa käytetään tuttuihin kansanlauluihin sanoitettuja lauluja. Liturgia ja saarna: Terhi Törmä. Musiikkia: Maarit Kujanpää ja Pirkanmaan musiikkiopiston oppilaat.

Kansanmusiikkityyppisestä soitannasta vastaavat Pirkanman musiikkiopiston oppilaat Maarit Kujanpään johdolla - äänessä ovat ainakin huilu, klarinetti, sello, kontrabasso ja piano.

Pyhän teema: ”Korotettu Herra”. Kristuksen taivaaseen astumisen päivä. Hänelle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Mikään ei voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta.

Messun jälkeen kirkkokahvit ja Unelmatupamarkkinat srk-keskuksessa.

Matti Mikkola

Konfirmaatiomessu

Lempsu 5 -riparin konfirmaatio. Liturgia ja saarna: Christian Seppänen. Kanttori: Sari Oksavuori.

Viljakkalan kirkko

Konfirmaatiomessu

Vaellusriparin konfirmaatio. Liturgia ja saarna: Leena Jalkanen. Kanttori: Heidi Olkinuora.

Länsi-Teiskon rukoushuone

Messu

Ehtoollisjumalanpalvelus. Liturgia ja saarna: Kimmo Reinikainen. Kanttori: Saara Syrjäniemi. Messun jälkeen hautausmaajuhla.