Vuorentaustan seurakuntakoti

Perhekerho on avoin kaikille äideille, isille, mummoille, vaareille ja lapsille.

Avoimessa perhekerhossa on vapaan yhdessäolon lisäki mm. askartelua sekä lastennäköinen hartaus- ja laululeikkihetki. Ilmoittautumisia ei tarvita, mukaan voi tulla kun itselle parhaiten sopii. Perhekerho on maksuton. Tarjolla on talon puolesta kahvia, teetä ja mehua, muuten omat eväät mukaan.

Karhen seurakuntakoti

Perhekerho Karhella

Avoimessa perhekerhossa vapaata yhdessäoloa ja lisäksi mm. askartelua sekä lastennäköinen hartaus- ja laululeikkihetki.

Kurun seurakuntatalo

Perhekerho Kurussa

Avoimessa perhekerhossa on vapaan yhdessäolon lisäksi mm. askartelua sekä lastennäköinen hartaus- ja laululeikkihetki.

Viljakkalan seurakuntatalo

Perhekerho Viljakkalassa