Ideointi-ilta

Viljakkalan seurakuntatalo

Viljakkalan seurakuntapiirin työntekijöiden, piirineuvoston jäsenten ja seurakuntamme muiden aktiivisten toimijoiden yhteinen ideointi-ilta .

Keskustelemme yhteisen pöydän ympärillä seurakuntapiirimme toiminnoista ja niiden kehittämisestä, ideoimme uutta ja teemme mm. jumalanpalvelussuunnitelman loppu vuodeksi.

Mikäli lähipiirissäsi on joku, jolla on näkemystä seurakuntamme toiminnan ja tarjonnan kehittämisestä, ota hänetkin mukaan! Tarkoituksena on saada ideointi-iltaan kattava edustus eri-ikäisistä ja eri työmuodoissa toimivista seurakuntalaisista.

Ideointi-illassa on kahvitarjoilu ja illan kulusta kirjoitetaan muistio.

Nähdään seurakuntapiirimme yhteisen kehittämisen äärellä!

Viljakkalan seurakuntapiiri

Johannes Riuttala
kappalainen (Viljakkala)
Viljakkalan seurakuntapiiri
Virkatie 2
39310 Viljakkala

Konfirmaatiomessu

Vaellusriparin konfirmaatio. Liturgia ja saarna: Leena Jalkanen. Kanttori: Heidi Olkinuora.

Messu

Ehtoollisjumalanpalvelus. Liturgia ja saarna: Sari Timonen. Kanttori: Heidi Olkinuora. Kirkkokahvit lähetyksen hyväksi museolla.

Messu ja koulutielle siunaaminen

Ehtoollisjumalanpalvelus. Kouluun lähtevien siunaaminen osana messua. Liturgia ja saarna: Johannes Riuttala. Kanttori: Heidi Olkinuora. Pyhäkoulu sakastissa. Kirkkokahvit lähetyksen hyväksi museolla.