Ideointi-ilta

Viljakkalan seurakuntatalo

Viljakkalan seurakuntapiirin työntekijöiden, piirineuvoston jäsenten ja seurakuntamme muiden aktiivisten toimijoiden yhteinen ideointi-ilta .

Keskustelemme yhteisen pöydän ympärillä seurakuntapiirimme toiminnoista ja niiden kehittämisestä, ideoimme uutta ja teemme mm. jumalanpalvelussuunnitelman loppu vuodeksi.

Mikäli lähipiirissäsi on joku, jolla on näkemystä seurakuntamme toiminnan ja tarjonnan kehittämisestä, ota hänetkin mukaan! Tarkoituksena on saada ideointi-iltaan kattava edustus eri-ikäisistä ja eri työmuodoissa toimivista seurakuntalaisista.

Ideointi-illassa on kahvitarjoilu ja illan kulusta kirjoitetaan muistio.

Nähdään seurakuntapiirimme yhteisen kehittämisen äärellä!

Viljakkalan seurakuntapiiri

Johannes Riuttala
kappalainen (Viljakkala)
Viljakkalan seurakuntapiiri
Virkatie 2
39310 Viljakkala

Iltamessu

Ehtoollisjumalanpalvelus. Liturgia ja saarna: Terhi Törmä. Kanttori: Sanna Loikas. Kirkkokahvit lähetyksen hyväksi museolla.

Messu

Ehtoollisjumalanpalvelus. Liturgia ja saarna: Juha-Pekka Haavisto. Kanttori: Eija Multanen. Kirkkokahvit lähetyksen hyväksi museolla.

Konfirmaatiomessu

Kanniston riparin konfirmaatio. Liturgia ja saarna: Hanna Rienoja. Kanttori: Sari Oksavuori.