Kotiseudun kirkkoja ja hautausmaita -retki

su 22.5. kello 11.15

Ylöjärven hautausmaa, Pyhän Mikaelin kappeli, Karhen ortodoksikappeli ja Kurun hautausmaat

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ylöjärvi Seura järjestää opastetun retken teemalla: Kotiseudun kirkkoja ja hautuumaita.

Ylöjärven kirkossa järjestettävän jumalanpalveluksen jälkeen tutustutaan Torbjörn Nikuksen opastuksella Ylöjärven hautausmaahan.

Kirkon P-paikalta bussimatka alkaa klo 12.

Ensimmäinen kohde on Pyhän Mikaelin kappeli Antaverkassa, sitten ajetaan Karhelle tutustumaan yksityiseen ortodoksikappeliin.

Kauimmaisena kohteena ovat Kurun hautausmaat, joita esittelee Tapio Mäkinen.

Kurussa saadaan myös matkaevästä, siellä on keittoruokailu ja jälkiruuaksi nisukahvit.

Opastetun kotiseuturetken hinta on 22 euroa ja se kerätään käteisellä bussissa.

Ilmoittautua voi Ylöjärvi Seuran Naistoimikunnan puheenjohtaja Kerttu Blomille: kerttu@blom.fi tai puh. 0400 989521. Kerro samalla, mikäli sinulla on eritysruokavalio.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

Ylöjärvi Seura

ke 2.8.2017 klo 6.00 - su 6.8.2017 klo 23.59

Retki - Tuntemattoman sotilaan taistelupaikoilla JR8

Ylöjärven seurakunta järjestää Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi matkan tuntemattoman sotilaan rykmentin JR8 jalanjäljissä ja sen taistelupaikoille. ”Kollaa kestää” – vierailu mm. Suistamo, Loimola, Kollaa, Veskelys, Jessoila, Kutisma, Prääsä, Pyhäjärvi, Syväri, Salmi, Mantsinsaari ja monia muita. Vierailemme myös Aleksanteri Syväriläisen luostariin.
pe 23.2.2018 klo 0.00 - la 3.3.2018 klo 23.59

Matka Israeliin

Ikimuistoinen matka Raamatusta tutuille paikoille. Ilmoittaudu 30.11.2017 mennessä.