Teivaalan harjun siivoustalkoot

Pikku-Ahveniston laavu (parkkipaikka Hopeatien varrella)

Siistitään harjualuetta roskista. Tule Pikku-Ahveniston laavulle, ota hanskat mukaan. Roskapusseja on jaossa laavulla, samoin pientä purtavaa nuotion äärellä .

Seurakunta on mukana näissä yhteistalkoissa. Tule sinäkin ja ota ystäväsikin mukaan!

Jyrki Koivisto
diakoniapappi

Vikelän tuulimyllyllä (Vikeläntie 2)

Kesäkeskiviikko kotiseutuillan merkeissä

Kotiseutuilta kantaa tänä vuonna nimeä "Suomen suvessa", sillä ohjelmassa on huomioitu Suomen itsenäisyyden juhlavuosi rakentamalla se Suomeen ja kotiseutuihin liittyväksi. Bussikuljetus Ylöjärven kirkolta (Kirkkotanhuantie 1) klo 18.00.

Anttiloilla Riuttasten koulunmäellä (Riuttasentie 565, Itä-Aure)

Yhteislaulu- ja runoilta

Laulua ja runoja.
ke 2.8.2017 klo 6.00 - su 6.8.2017 klo 23.59

Retki - Tuntemattoman sotilaan taistelupaikoilla JR8

Ylöjärven seurakunta järjestää Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi matkan tuntemattoman sotilaan rykmentin JR8 jalanjäljissä ja sen taistelupaikoille. ”Kollaa kestää” – vierailu mm. Suistamo, Loimola, Kollaa, Veskelys, Jessoila, Kutisma, Prääsä, Pyhäjärvi, Syväri, Salmi, Mantsinsaari ja monia muita. Vierailemme myös Aleksanteri Syväriläisen luostariin.