Rento "mökkipäivä" lapsiperheille

Lammasniemen leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tervetuloa rentoilemaan saunan, ruuan ja mukavan ohjelman merkeissä koko perheellä!

Miltä kuulostaisi ”kesän avajaiset” lapsen/lasten kanssa rantamaisemissa? Nyt on tiedossa mökkipäivä, jonka voit viettää pesueesi kanssa rennosti oleillen ja puuhaillen. Ohjelmassa mm. askartelua, myös onkia ja matoja löytyy kalastajia varten. Saunomis- ja uintimahdollisuus, joten voit kääräistä uikkarit, pyyhkeet ja muut peseytymiskamppeet kumisaappaiden ja sään mukaisen vaatetuksen ohella mukaan. (Lapset ovat päivän ajan vanhempien vastuulla.) Päivän aikana nautimme maittavan lounaan sekä kaffit ja mehut.

Lähtö bussilla Ylöjärven srk-keskuksen pihasta klo 8.30 (Kirkkotanhuantie 1) ja Kurun seurakuntatalon pihasta klo 9.15 (Kirkkotie 1). Kotiinlähtö samaa reittiä Lammasniemestä klo 15.00

Ilmoittautumismaksu 10 €/aikuinen, lapset ilmaiseksi (sis. bussikyydin, ruokailut ja  koko perheen ohjelman).

Tied. ja ilm. 20.5. mennessä Riinalle puh. 044 7868 048 tai riina.viitala@evl.fi

Päivän järjestää diakoniatyö.

Riina Viitala
projektityöntekijä (vanhustyön projekti)
Kirkkotanhuantie 1
33470  Ylöjärvi
Anneli Tirkkonen
diakoniatyöntekijä (Kuru)
Kurun kappeliseurakunta
Kirkkotie 2
34300 Kuru

Viljakkalan seurakuntatalo

Perhekerho Viljakkalassa

Avoimessa perhekerhossa on vapaan yhdessäolon lisäksi mm. askartelua sekä lastennäköinen hartaus- ja laululeikkihetki.

Kurun seurakuntatalo

Perhekerho Kurussa