Toukkatupa

Metsäkylän seurakuntatalo

Toukkatupa on tarkoitettu ensimmäisen lapsen saaneiden äitien tai isien omaksi kohtaamispaikaksi vauvan ensimmäisen vuoden aikana. Tervetulleita ovat myös vielä vauvaa odottavat äidit.

Toukkatuvassa kahvikupin äärellä voi vaihtaa rauhassa kokemuksia ja ajatuksia vauvaperheen arjesta. Toukkatupa alkaa lyhyellä hartaushetkellä. Vauvojen kanssa laulamme myös köröttelylauluja. Kerho muotoutuu myös kävijöitten toiveitten mukaan.

Ulla Rapio
lapsityönohjaaja
Lähdevainiontie 21

Viljakkalan kirkko

Messu ja koulutielle siunaaminen

Ehtoollisjumalanpalvelus. Kouluun lähtevien siunaaminen osana messua. Liturgia ja saarna: Johannes Riuttala. Kanttori: Heidi Olkinuora. Pyhäkoulu sakastissa. Kirkkokahvit lähetyksen hyväksi museolla.

Kurun kirkko

Messu ja kouluun lähtevien siunaus

Ehtoollisjumalanpalvelus ja koulutielle lähtevien siunaaminen osana messua. Liturgia ja saarna: Terhi Törmä. Kanttori: Eija Multanen.

Koúlutielle siunaaminen

Kouluun lähtevien siunaaminen. Mukana mm. Christian Seppänen, Terhi Törmä ja Terhi Pellinen. Kanttori: Aija-Leena Ranta.