Kesäperhekerho

Takamaan toimitila

Perhekerho on avoin kaikille äideille, isille, mummoille, vaareille ja lapsille. Kesäperhekerhossa on vapaan yhdessäolon lisäksi mm. askartelua sekä lastennäköinen hartaus- ja laululeikkihetki.

Ilmoittautumisia kesäperhekerhoihin ei tarvita, mukaan voi tulla niinä kertoina ja siihen aikaan kun itselle parhaiten sopii. Perhekerho on maksuton. Tarjolla on talon puolesta kahvia, teetä ja mehua, muuten omat eväät mukaan.

Ulla Rapio
lapsityönohjaaja
Lähdevainiontie 21

Karhen seurakuntakoti

Perhekerho Karhella

Avoimessa perhekerhossa vapaata yhdessäoloa ja lisäksi mm. askartelua sekä lastennäköinen hartaus- ja laululeikkihetki.

Kurun seurakuntatalo

Perhekerho Kurussa

Avoimessa perhekerhossa on vapaan yhdessäolon lisäksi mm. askartelua sekä lastennäköinen hartaus- ja laululeikkihetki.

Viljakkalan seurakuntatalo

Perhekerho Viljakkalassa