Siioninvirsiseurat

Ylöjärven Museonmäellä (Hietastentie 4)

Veisuuta, yhdessäoloa ja hengittävää hiljaisuutta kesäillassa. Kuullaan tuoreita terveisiä myös Vantaan Herättäjäjuhlilta. Jaakko Löytty, Jyrki Koivisto.

Tervetuloa vietttämään rauhoittavaa kesäiltaa yhdessä!

Jyrki Koivisto
diakoniapappi

Majatalo-ilta

Tule yhdessä rakentuvaan iltaan, jossa jokaisella on jotain annettavaa. Tuomisesi voi olla väliajalla syötävä naposteltava tarjoilupöytään, sana, laulu tai oma lahjasi. Illan aikana myös musiikkia sekä yhteistä rukousta.