Seurakuntamatka Setumaalle Viroon

to 4.8. kello 07.00 - ma 8.8. kello 00.00

Setumaa, Kaakkois-Viro

Ilmoittautuminen on päättynyt

Loppukesästä on luvassa kiehtova ja ainutkertainen seurakuntamatka Kaakkois-Viroon Setumaalle. Matkalla tutustutaan mm. setukaisten perinteisiin, Pekon päivän juhlaan sekä paikalliseen kulttuuriin ja historiaan.

Setumaan matka tehdään yhdessä Tallinnan Pyhän Hengen ystävyysseurakunnan kanssa, joten koko matkan ajan on oivallinen mahdollisuus ammentaa virolaista näkökulmaa ja luoda uusia tuttavuuksia.

Matkaohjelmaan kuuluu mm. vierailu Fr. R. Kreuzwaldin museossa, Vastselinan kirkossa ja linnoituksessa sekä Obinitsassa Pekon-päivän juhlassa. Mukana on myös kuorolaisia molemmista seurakunnista, laulua, tutustumista ja yhdessäoloa.

Matkalle lähdetään Ylöjärven srk-keskukselta to 4.8. klo 7.00. Paluu on su 7.8. klo 24.00.

Matkan hinta on 240 €, joka sisältää matkat ja majoituksen (ruokailut pääosin omalla kustannuksella). Matkan lasku tulee kesäkuun alkupäivinä sähköpostilla ja laskun eräpäivä on 17.6.

Matkan järjestelyistä vastaa Ylöjärven srk:n ystävyysseurakuntatyö.

Tarkempi matkaohjelma (pdf)

Jyrki Koivisto
diakoniapappi

ke 2.8.2017 klo 6.00 - su 6.8.2017 klo 23.59

Retki - Tuntemattoman sotilaan taistelupaikoilla JR8

Ylöjärven seurakunta järjestää Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi matkan tuntemattoman sotilaan rykmentin JR8 jalanjäljissä ja sen taistelupaikoille. ”Kollaa kestää” – vierailu mm. Suistamo, Loimola, Kollaa, Veskelys, Jessoila, Kutisma, Prääsä, Pyhäjärvi, Syväri, Salmi, Mantsinsaari ja monia muita. Vierailemme myös Aleksanteri Syväriläisen luostariin.
pe 23.2.2018 klo 0.00 - la 3.3.2018 klo 23.59

Matka Israeliin

Ikimuistoinen matka Raamatusta tutuille paikoille. Ilmoittaudu 30.11.2017 mennessä.