Lammasniemen leirikeskus

Saunomis- ja uintimahdollisuus. Mukana mm. Leena Jalkanen, Eija Multanen. Kimppakyytilähtö Ylöjärven srk-keskuksen (Kirkkotanhuantie 1) parkkipaikalta klo 18.00. Autolliset tulkaa sen kautta.

Kesäkeskiviikko on kaikenlaisten ihmisten kohtauspaikka. Eri puolilla Ylöjärveä ovet ovat auki uusille ja vanhoille tuttavuuksille. Tarjolla on tuokio yhdessäololle, sanalle, sävelille ja lähetystyölle.

Kurun kappeliseurakunta, Ylöjärven seurakunta

Leena Jalkanen
kappalainen (Kuru)
Kurun kappeliseurakunta
Kirkkotie 2
34300 Kuru

Vikelän tuulimyllyllä (Vikeläntie 2)

Kesäkeskiviikko kotiseutuillan merkeissä

Kotiseutuilta kantaa tänä vuonna nimeä "Suomen suvessa", sillä ohjelmassa on huomioitu Suomen itsenäisyyden juhlavuosi rakentamalla se Suomeen ja kotiseutuihin liittyväksi. Bussikuljetus Ylöjärven kirkolta (Kirkkotanhuantie 1) klo 18.00.

Tuula ja Risto Takkisella (Kauratie 9).

Kesäkeskiviikko

Tuokio yhdessäololle, sanalle, sävelille ja lähetystyölle.

Lammasniemen leirikeskus

Kesäkeskiviikko

Tuokio yhdessäololle, sanalle, sävelille ja lähetystyölle. Yhteislähtö srk-keskukselta (Kirkkotanhuantie 1) klo 18.00. Saunamahdollisuus.