Kirkkopuisto Soi

Kirkkopuisto Soi

Ylöjärven kirkkopuisto (Kirkkotanhuantie 1)

Mukavaa musiikkia ja elämyksellinen, suuri lastenkarnevaali.

Muun muassa uudet pomppulinnat, jännittävä jättilabyrintti, tasapainoa vaativa köysirata, tarkkuutta mittaava limuohjus, ilmalentoja tarjoilevat trampoliinit, mukavasti kurvailevat polkuautot luovat jälleen ainekset ikimuistoiseen karnevaaliin. Huippusuosittu tapahtuma on kerännyt jopa 200-300 lasta päivän aikana kiertämään toimintarasteja puistossa. Lastenkarnevaalin musiikista vastaa tänä vuonna Junior Gospel Singers (JGS).

Peter Joukainen band esiintyy puolestaan Kirkkopuisto Soi –tapahtuman pääkonsertissa iltapäivän päätteeksi.

AIKATAULU:

klo 14.00 Lasten konsertti: JGS ja muskarihetki
klo 14.30 Lastenkarnevaali - huimia toimintapisteitä lapsille
klo 16.00 Ohjelmatilanne lapsille
klo 16.40 Konsertti: Peter Joukainen band

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Ylöjärven ev.lut. seurakunta ja Ylöjärven Helluntaiseurakunta.

Tarkempia tietoja tapahtuman nettisivuilla

Kuva Peter Joukainen bandista: Markus Perko

Ylöjärven ev.lut. seurakunta ja Ylöjärven helluntaiseurakunta

Esa Järnvall

Kurun seurakuntatalo

"Suvisia säveliä" -konsertti

Sofia Kallio, sopraano ja Anu Rautakoski, piano

Kurun kirkko

Naapurin Onnin kirkkokonsertti

Kurulaisten oman Naapurin Onnin konsertti. Kansanlauluja, hengellisiä sävelmiä ja tuttuja klassisia kappaleita. Ohj. 10 €.

Pengonpohjan rukoushuone

”On kaunis synnyinmaamme” -konsertti

Saara Syrjäniemi (laulu) ja Liisa Viitanen (harppu). Ohjelmassa on Suomalaisten säveltäjien laulumusiikkia Toivo Kuulalta, Taneli ja Ilkka Kuusistolta, sekä harppusooloja.