Jukka Salmisen Tarinasafari-konsertti

Jukka Salmisen Tarinasafari-konsertti Ylöjärven kirkko

Toivon tarinoita ja uusia, tarttuvia lauluja lähetystyön arjesta ja unelmista. Laulumatka Tansaniaan, Nepaliin ja Venezuelaan. Esitys sopii erinomaisesti alle kouluikäisille, 1-4 –luokkalaisille sekä aikuisille. Bussikuljetus Kurun srk-talolta lähtee klo 15.00.

Konsertissa kerätään kolehti Kyproksella asuvan Parastoo Poorthaherin hyväksi, joka tekee kristillisiä lastenohjelmia satelliittikanavalle farssin kielellä Medialähetys-Sanansaattajien (Sansa) kautta.

* * *

Kurusta ilmainen bussikuljetus. Lähtö klo 15 Kurun seurakuntatalolta ja paluu konsertin jälkeen. Ilmoittautuminen bussikyytiin kerhojen kautta tai Eija Multaselle puh. 044 786 8108 / eija.multanen(at)evl.fi viimeistään pe 9.9.

Kurun kappeliseurakunta, Ylöjärven seurakunta

Jaana Skyttä
Lähetys- ja kansainvälisentyön sihteeri

Kurun seurakuntatalo

"Suvisia säveliä" -konsertti

Sofia Kallio, sopraano ja Anu Rautakoski, piano

Kurun kirkko

Naapurin Onnin kirkkokonsertti

Kurulaisten oman Naapurin Onnin konsertti. Kansanlauluja, hengellisiä sävelmiä ja tuttuja klassisia kappaleita. Ohj. 10 €.

Pengonpohjan rukoushuone

”On kaunis synnyinmaamme” -konsertti

Saara Syrjäniemi (laulu) ja Liisa Viitanen (harppu). Ohjelmassa on Suomalaisten säveltäjien laulumusiikkia Toivo Kuulalta, Taneli ja Ilkka Kuusistolta, sekä harppusooloja.