Adventtimessu ja -myyjäiset

Kurun kirkko

1. adventtisunnuntai. Tervetuloa laulamaan Hoosiannaa! Pappina Leena Jalkanen, kanttorina Sanna Loikas. Messun jälkeen n. klo 11. 00 alkaen kappeliseurakunnan adventtimyyjäiset ja jouluiset kirkkokahvit.

Myyjäisissä myynnissä mm. leivonnaisia ja Käsitöitä. Ohjelmassa myös arpajaiset ja jättiseimi.

Myyjäisten tuotto käytetään Kurun kappeliseurakunnan toiminnan tukemiseen.

Tervetuloa!

Adventtisunnuntai. Pyhän teema: ”Kuninkaasi tulee nöyränä”
Hoosiannaa laulaen tervehdimme Jeesusta ja iloitsemme siitä, että hän on vapauttanut meidät yhteyteen Jumalan ja toistemme kanssa.

Kurun kappeliseurakunta

Leena Jalkanen
kappalainen (Kuru)
Kurun kappeliseurakunta
Kirkkotie 2
34300 Kuru

Messu

Ehtoollisjumalanpalvelus.

Viljakkalan kirkko

Messu

Ehtoollisjumalanpalvelus. Pyhäkoulu sakastissa. Kirkkokahvit lähetyksen hyväksi museolla.

Kurun kirkko

Messu ja 50 v. sitten konfirmoitujen juhla

Ehtoollisjumalanpalvelus vanhan kaavan mukaan ja vanhan virsikirjan sanoin ja sävelin. Messun jälkeen juhla 50 vuotta sitten konfirmoiduille Kurun srk-talossa. Pappina Sari Timonen, kanttorina Eija Multanen.