Adventtimessu ja -myyjäiset

Kurun kirkko

1. adventtisunnuntai. Tervetuloa laulamaan Hoosiannaa! Pappina Leena Jalkanen, kanttorina Sanna Loikas. Messun jälkeen n. klo 11. 00 alkaen kappeliseurakunnan adventtimyyjäiset ja jouluiset kirkkokahvit.

Myyjäisissä myynnissä mm. leivonnaisia ja Käsitöitä. Ohjelmassa myös arpajaiset ja jättiseimi.

Myyjäisten tuotto käytetään Kurun kappeliseurakunnan toiminnan tukemiseen.

Tervetuloa!

Adventtisunnuntai. Pyhän teema: ”Kuninkaasi tulee nöyränä”
Hoosiannaa laulaen tervehdimme Jeesusta ja iloitsemme siitä, että hän on vapauttanut meidät yhteyteen Jumalan ja toistemme kanssa.

Kurun kappeliseurakunta

Leena Jalkanen
kappalainen (Kuru)
Kurun kappeliseurakunta
Kirkkotie 2
34300 Kuru

Viljakkalan kirkko

Messu

Ehtoollisjumalanpalvelus. Liturgia ja saarna: Juha-Pekka Haavisto. Kanttori: Eija Multanen. Kirkkokahvit lähetyksen hyväksi museolla.

Kurun kirkko

Konfirmaatiomessu

Lammasniemi 1 -riparin konfirmaatio. Liturgia ja saarna: Leena Jalkanen. Kanttori: Sanna Loikas.

Messu

Ehtoollisjumalanpalvelus. Pappina Christian Seppänen. Kanttorina Aija-Leena Ranta.