ELVIS Gospel 40th Anniversary - Aron & Cool Company

Monille suomalaisille Elviksen musiikin ystäville tuttu artisti, kansainvälistäkin tunnustusta saanut Suomen johtava Elvis-musiikin tulkki ARON & Cool Company (1 + 4) esittää Elviksen hengellistä musiikkia.

Tänä armon vuonna tulee kuluneeksi 40 vuotta Elvis Presleyn kuolemasta, joten kyseessä on Elviksen ystävien juhlavuosi!

Monille suomalaisille Elviksen musiikin ystäville tuttu artisti, kansainvälistäkin tunnustusta saanut Suomen johtava Elvis-musiikin tulkki ARON & Cool Company (1 + 4) juhlistaa kuluvaa vuotta mm. Elvis Gospel 40th Anniversary-konserttikiertueen merkeissä, joka saapuu Ylöjärven kirkkoon sunnuntaina 23.4.2017 klo 18.

Konsertissa kuullaan upeita tulkintoja Elviksen hengellisestä musiikista, kuten esimerkiksi Peace In The Valley, How Great Thou Art, Crying In The Chapel...! Mainittakoon, että Elvis Presley sain ainoat Grammy-palkintonsa juuri huikeista gospel-levytyksistään.

ARON tunnetaan lahjakkaana ja monipuolisena Elvis Presleyn musiikin tulkitsijana, jonka tyylikäs ja näyttävä Elvis-show on ollut suosittu ohjelmanumero erilaisissa tilaisuuksissa sekä Suomessa että ulkomailla.

ARON on saanut ihmiset liikkeelle myös upeilla kirkkokonserteillaan. Näissä konserteissa nuo Elviksen tunnetuiksi tekemät ikimuistoiset Gospel-kappaleet ovat tarjonneet koskettavan ja mieleenpainuvan elämyksen jo tuhansille ihmisille.

Erityistä kiitosta ARON on saanut paitsi vaikuttavasta äänestään, niin myös hänen tavastaan esiintyä ja kohdata yleisö.

TV:stäkin tutun Aron & Cool Companyn joulukonsertit Tampere-talossa v. 2014, 2015 ja 2016 oli loppuunmyytyjä! Elvis Forever 40th Anniversary konsertti Kangasala-talossa 10.3.2017 oli myös lähes loppuunmyyty!

ARON on julkaissut kaksi albumia sekä musiikkivideon.

ELVIS – GOSPEL 40th Anniversary konsertti by Aron & Cool Company Ylöjärven kirkossa su 23.4.2017 klo 18:00.

Ohjelma 15€
Ennakko: Ylöjärven Uutiset

Osa ohjelmatuotosta ohjataan lyhentämättömänä vähävaraisille ylöjärveläisperheille seurakunnan diakoniatyön kautta.

Kokoonpano:
Aron - lead laulu
Ari Nevala - kitara, trumpetti ja taustalaulu
Janne Korja - basso ja taustalaulu
Franc Toth - koskettimet ja taustalaulu
Tapio Häkli - rummut

Musiikkimaistia tarjolla Youtubessa mm.

Juha Leppänen / AronMusic, puh. 040 552 9032

Kurun kirkko

Jakarandan konsertti

Afrikkalaistaustaisia lauluja tarjoava legendaarinen Jakaranda-kuoro esiintyy.

Mannerheim-muistoja autonomian ajalta -musiikkidraama

Eliisa-teatterin tuottama musiikkidraama, jossa historiallisten tapahtumien kerronnan ja aikakauteen ja tapahtumiin sopivan musiikin myötä edetään Mannerheimin lapsuudesta ja nuoruudesta kohti Suomen itsenäistymistä. Liput 20 €.

Armoa! - reformaation juhlavuoden konsertti

Armo –aiheisia lauluja esittävät ylöjärveläiset laulajat sekä nuorten Amoroso-kuoro. Mukana seurakunnan kanttorit Saara Syrjäniemi ja Aija-Leena Ranta. Vapaa pääsy.