Reformaation juhlamessu

Helatorstai. Reformaation 500 v. merkkivuoden juhlajumalanpalvelus. Pappina Jyrki Koivisto, kanttorina Aija-Leena Ranta.

Helatorstai. Pyhän teema: ”Korotettu Herra”

#kristuksentaivaaseenastuminen #kaikkivalta #taivaassa #maanpäällä

Messun jälkeen juhla ja unelmatupamarkkinat srk-keskuksessa. Myynnissä mm. käsitöitä ja leivonnaisia lähetystyön hyväksi. Ohjelmaa koko perheelle Lutherin raikkaassa hengessä mm. Godly play –hetkiä lapsille, Luther-piste ja kastekuvanäyttely. Changemaker Ylöjärven osaston järjestämä kirpputori (Kirppispöydän voit varata 5 € hintaan Ida Uronen, puh. 044 336 6770).

Jyrki Koivisto
diakoniapappi

Viljakkalan kirkko

Messu

Ehtoollisjumalanpalvelus. Liturgia ja saarna: Juha-Pekka Haavisto. Kanttori: Eija Multanen. Kirkkokahvit lähetyksen hyväksi museolla.

Kurun kirkko

Konfirmaatiomessu

Lammasniemi 1 -riparin konfirmaatio. Liturgia ja saarna: Leena Jalkanen. Kanttori: Sanna Loikas.

Messu

Ehtoollisjumalanpalvelus. Pappina Christian Seppänen. Kanttorina Aija-Leena Ranta.