Young People's Chorus of New York City

Young People's Chorus of New York City Ylöjärven kirkko

New Yorkilaisen huippugospelkuoron konsertti Ylöjärvellä! Ohjelma 10 €.

Kansainvälisesti maineikas ja palkittu monikulttuurinen nuorisokuoro on tunnettu virtuoosimaisista esiintymisistään. Kuoro tarjoaa perustajansa Francisco J. Núñezin johdolla mahdollisuuden musiikin opiskeluun myös syrjäytymisvaarassa oleville lapsille. Konsertin ohjelma on läpileikkaus niihin moniin musiikkityyleihin, joista Young People´s Chorus on tunnettu. Konsertissa kuullaan niin amerikkalaista folkmusiikkia, Broadway-klassikoita kuin YPC:lle sävellettyä nykymusiikkiakin.

Tervetuloa!

Äänimaistiaisia tarjolla mm. YouTubessa:

Aija-Leena Ranta

Kurun kirkko

Jakarandan konsertti

Afrikkalaistaustaisia lauluja tarjoava legendaarinen Jakaranda-kuoro esiintyy.

Mannerheim-muistoja autonomian ajalta -musiikkidraama

Eliisa-teatterin tuottama musiikkidraama, jossa historiallisten tapahtumien kerronnan ja aikakauteen ja tapahtumiin sopivan musiikin myötä edetään Mannerheimin lapsuudesta ja nuoruudesta kohti Suomen itsenäistymistä. Liput 20 €.

Armoa! - reformaation juhlavuoden konsertti

Armo –aiheisia lauluja esittävät ylöjärveläiset laulajat sekä nuorten Amoroso-kuoro. Mukana seurakunnan kanttorit Saara Syrjäniemi ja Aija-Leena Ranta. Vapaa pääsy.