Kesäkonsertti

Kurun kirkko

Mia Huhta (sopraano), Markku Mäkinen (urut) sekä viulisti Mirka Malmi. Ohj. 10 €.

Saksalaista romantiikkaa englantilaisin maustein

Sopraano Mia Huhta, viulisti Mirka Malmi ja urkuri Markku Mäkinen konsertoivat Kurun kirkossa sunnuntaina 9.7. Kirkon ainutlaatuiset Bror Axel Thulén rakentamat urut vuodelta 1895 edustavat pitkälti saksalaisromanttista traditiota. Soittimen ominaispiirteet innoittivat muusikoita kokoamaan ohjelman 1800-luvun saksalaisen, alunperinkin urkujen kanssa soitettavaksi tarkoitetun laulu- ja kamarimusiikiin varaan. Illan aikana kuullaan suhteellisen harvinaisia teoksia mm. Joseph Rheinbergerin, Alexander Winterbergerin ja Max Regerin tuotannosta. Oman mausteensa ohjelmaan tuo Gustav Holstin laulusarja sopraanolle ja viululle.

Tervetuloa!

Kurun kappeliseurakunta

Sanna Loikas
kanttori (Kuru)
Kurun kappeliseurakunta
Kirkkotie 2
34300 Kuru

Mannerheim-muistoja autonomian ajalta -musiikkidraama

Eliisa-teatterin tuottama musiikkidraama, jossa historiallisten tapahtumien kerronnan ja aikakauteen ja tapahtumiin sopivan musiikin myötä edetään Mannerheimin lapsuudesta ja nuoruudesta kohti Suomen itsenäistymistä. Liput 20 €.

Ylöjärven Leija-kirjasto (Koivumäentie 2)

Verso-lapsikuoron konsertti

Ylöjärven seurakunnan Verso-lapsikuoro esiintyy.

Kurun kirkko

Uskon yö - Edu Kettusen ja Markus Vuorisen konsertti.

Edu Kettusen ja Markus Vuorisen ”Ihminen” -konsertti. Vapaaehtoinen ohjelma 10 €.