Kesäkonsertti

Kurun kirkko

Mia Huhta (sopraano), Markku Mäkinen (urut) sekä viulisti Mirka Malmi. Ohj. 10 €.

Saksalaista romantiikkaa englantilaisin maustein

Sopraano Mia Huhta, viulisti Mirka Malmi ja urkuri Markku Mäkinen konsertoivat Kurun kirkossa sunnuntaina 9.7. Kirkon ainutlaatuiset Bror Axel Thulén rakentamat urut vuodelta 1895 edustavat pitkälti saksalaisromanttista traditiota. Soittimen ominaispiirteet innoittivat muusikoita kokoamaan ohjelman 1800-luvun saksalaisen, alunperinkin urkujen kanssa soitettavaksi tarkoitetun laulu- ja kamarimusiikiin varaan. Illan aikana kuullaan suhteellisen harvinaisia teoksia mm. Joseph Rheinbergerin, Alexander Winterbergerin ja Max Regerin tuotannosta. Oman mausteensa ohjelmaan tuo Gustav Holstin laulusarja sopraanolle ja viululle.

Tervetuloa!

Kurun kappeliseurakunta

kanttori (Kuru)
Kurun kappeliseurakunta
Kirkkotie 2
34300 Kuru

Kurun Kirkkokuoron ja Kivitaskut-lapsikuoron johtaja

Tommi Kalenius ja Ninni Poijärvi - konsertti

Radioaalloilta tutun Tommi Kaleniuksen tunnelmallinen, elämänmakuinen konsertti yhdessä Ninni Poijärven kanssa. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Pengonpohjan rukoushuone

Kesäillan musiikkia

Naapurin Onni.

Pengonpohjan rukoushuone

Kesäillan musiikkia

Saara Syrjäniemi, laulu ja Seela Nissinen piano ja harmoni.