Kesäkonsertti

Kurun kirkko

Mia Huhta (sopraano), Markku Mäkinen (urut) sekä viulisti Mirka Malmi. Ohj. 10 €.

Saksalaista romantiikkaa englantilaisin maustein

Sopraano Mia Huhta, viulisti Mirka Malmi ja urkuri Markku Mäkinen konsertoivat Kurun kirkossa sunnuntaina 9.7. Kirkon ainutlaatuiset Bror Axel Thulén rakentamat urut vuodelta 1895 edustavat pitkälti saksalaisromanttista traditiota. Soittimen ominaispiirteet innoittivat muusikoita kokoamaan ohjelman 1800-luvun saksalaisen, alunperinkin urkujen kanssa soitettavaksi tarkoitetun laulu- ja kamarimusiikiin varaan. Illan aikana kuullaan suhteellisen harvinaisia teoksia mm. Joseph Rheinbergerin, Alexander Winterbergerin ja Max Regerin tuotannosta. Oman mausteensa ohjelmaan tuo Gustav Holstin laulusarja sopraanolle ja viululle.

Tervetuloa!

Kurun kappeliseurakunta

Sanna Loikas
kanttori (Kuru)
Kurun kappeliseurakunta
Kirkkotie 2
34300 Kuru

Kurun seurakuntatalo

Lisävihkon virret tutuiksi

Virsiharjoittelua Kirkonseudun diakoniapiirin hyväksi Eija Multasen johdolla. Mukana lisäksi Ritva Latoniemi ja Anneli Salonen runojen kanssa. Tarjoilua.

Kurun kirkko

Jakarandan konsertti

Afrikkalaistaustaisia lauluja tarjoava legendaarinen Jakaranda-kuoro esiintyy.

Mannerheim-muistoja autonomian ajalta -musiikkidraama

Eliisa-teatterin tuottama musiikkidraama, jossa historiallisten tapahtumien kerronnan ja aikakauteen ja tapahtumiin sopivan musiikin myötä edetään Mannerheimin lapsuudesta ja nuoruudesta kohti Suomen itsenäistymistä. Liput 20 €.