Kesäillan kamarimusiikkia

Viljakkalan kirkko

Jenny Metsälä ja Hanne Lappalainen, huilut ja Reetamaria Rajala, piano. Vapaa pääsy, käsiohjelma 5 €.

Nuoret ammattimuusikot esittävät kesäistä kamarimusiikkia Viljakkalan kirkossa 16.7. klo 19.00 Musiikkia mm. säveltäjiltä Friedrich Kuhlau, Gary Schocker, Ernesto Köhler ja Carl Philipp Emanuel Bach. Konsertin kesto noin 1 h.

Konsertin esiintyjät

Viljakkalan seurakuntapiiri

Heidi Olkinuora
kanttori (Viljakkala)
Viljakkalan seurakuntapiiri
Virkatie 2
39310 Viljakkala

Mannerheim-muistoja autonomian ajalta -musiikkidraama

Eliisa-teatterin tuottama musiikkidraama, jossa historiallisten tapahtumien kerronnan ja aikakauteen ja tapahtumiin sopivan musiikin myötä edetään Mannerheimin lapsuudesta ja nuoruudesta kohti Suomen itsenäistymistä. Liput 20 €.

Armoa! - reformaation juhlavuoden konsertti

Armo –aiheisia lauluja esittävät ylöjärveläiset laulajat sekä nuorten Amoroso-kuoro. Mukana seurakunnan kanttorit Saara Syrjäniemi ja Aija-Leena Ranta. Vapaa pääsy.

Urkutaiteilija Kalevi Kiviniemen reformaatio 500 v. juhlakonsertti

Maailmankuulun urkutaitelija Kalevi Kiviniemen konsertti "J.S. Bach ja muita mestareita" - reformaatio 500 v. juhlavuoden kunniaksi. Liput 10 €.