Pengonpohjan rukoushuone

Tuokio yhdessäololle, sanalle, sävelille ja lähetystyölle. Hongkongin nimikkolähettimme Nele ja Francis Borchardt. Jyrki Koivisto, Eija Multanen. Kimppakyytilähtö srk-keskukselta klo 18.00.

Kesäkeskiviikko on kaikenlaisten ihmisten kohtauspaikka. Eri puolilla Ylöjärveä ovet ovat auki viikoittain uusille ja vanhoille tuttavuuksille.

Lähetys- ja kansainvälisentyön sihteeri

Lassilan mökillä (Kiusasuontien päässä, Ylisen "keskustasta" vasemmalle).

Kesäkeskiviikko

Tarjolla on tuokio yhdessäololle, sanalle, sävelille ja lähetystyölle. Mukana Hanna Rienoja ja Sari Oksavuori.

Vikelän myllyllä, (Vikeläntie 2).

Kotiseutuilta

Kesäkeskiviikkoilta Vikelän tuulimyllyllä kotiseutuillan merkeissä. Lähtö Ylöjärven srk-keskukselta klo 18.00. Mukana Esa Järnvall ja Saara Syrjäniemi.

Jaana ja Pasi Latva-Pukkilalla (Katajistontie 15).

Kesäkeskiviikko

Tarjolla on tuokio yhdessäololle, sanalle, sävelille ja lähetystyölle. Mukana Leena Jalkanen ja Sari Oksavuori.