Kesäkeskiviikko kotiseutuillan merkeissä

Vikelän tuulimyllyllä (Vikeläntie 2)

Kotiseutuilta kantaa tänä vuonna nimeä "Suomen suvessa", sillä ohjelmassa on huomioitu Suomen itsenäisyyden juhlavuosi rakentamalla se Suomeen ja kotiseutuihin liittyväksi. Bussikuljetus Ylöjärven kirkolta (Kirkkotanhuantie 1) klo 18.00.

Ohjelmassa…

• Kari Peltola avaus
  • Kansankieltä Eila Henriksson
  • Yhteislaulua
  • Räikän Fröökynä Tarja Toivonen
  • Ylöjärven seurakunta rovasti Risto Takkinen ja kanttori Saara SyrjäniemI
  • Illan pääteeksi lauletaan yhdessä Hämäläisten laulu

Illan juontaja Sisko Siren.

Ohjelman jälkeen kahvitarjoilu pientä maksua vastaan.

Iltaan on bussikuljetus. Bussi lähtee Ylöjärven kirkon parkkipaikalta klo 18.00, ajaa vanhaa Kurun tietä ja ottaa matkustajia kyytiin reitin varrelta.

Järjestäjinä Ylöjärven seurakunta, Ylöjärven kaupungin kulttuuripalvelut sekä Ylöjärvi-Seura.

Jaana Skyttä
Lähetys- ja kansainvälisentyön sihteeri

Lähetysväen tapaaminen

Puhutaan yhteisistä ajankohtaisista asioista, suunnitellaan tulevia tapahtumia ja vietetään yhteinen hetki Unelmatuvan, Kirpputorin ja muiden tärkeiden asioiden äärellä.

Kurun seurakuntatalo

Sanan ja lähetyksen ilta

"Lasarus - Herran herättämä". Näyttämöllinen kertomus suomalaisen miehen kamppailusta itsensä ja Jumalan kanssa. Riitta ja Timo Lappalainen sekä Erkki Kolehmainen.

Riuttaskorven virkistysmetsään Kurun maisemiin

Syksyinen päiväpatikointi

Lähtö kimppakyydeillä Ylöjärven srk-keskukselta 9.00 ja Kurun srk-talolta 9.45 Omat eväät.