Kesäkeskiviikko kotiseutuillan merkeissä

Vikelän tuulimyllyllä (Vikeläntie 2)

Kotiseutuilta kantaa tänä vuonna nimeä "Suomen suvessa", sillä ohjelmassa on huomioitu Suomen itsenäisyyden juhlavuosi rakentamalla se Suomeen ja kotiseutuihin liittyväksi. Bussikuljetus Ylöjärven kirkolta (Kirkkotanhuantie 1) klo 18.00.

Ohjelmassa…

• Kari Peltola avaus
  • Kansankieltä Eila Henriksson
  • Yhteislaulua
  • Räikän Fröökynä Tarja Toivonen
  • Ylöjärven seurakunta rovasti Risto Takkinen ja kanttori Saara SyrjäniemI
  • Illan pääteeksi lauletaan yhdessä Hämäläisten laulu

Illan juontaja Sisko Siren.

Ohjelman jälkeen kahvitarjoilu pientä maksua vastaan.

Iltaan on bussikuljetus. Bussi lähtee Ylöjärven kirkon parkkipaikalta klo 18.00, ajaa vanhaa Kurun tietä ja ottaa matkustajia kyytiin reitin varrelta.

Järjestäjinä Ylöjärven seurakunta, Ylöjärven kaupungin kulttuuripalvelut sekä Ylöjärvi-Seura.

Lähetys- ja kansainvälisentyön sihteeri

Pengonpohjan rukoushuone

Kesäkeskiviikko

Tarjolla on tuokio yhdessäololle, sanalle, sävelille ja lähetystyölle. Mukana Viestiveljet ja pastori Terhi Törmä.

Päivi ja Lauri Salmisella (Nopanperäntie 260, Karhe)

Kesäkeskiviikko

Tarjolla on tuokio yhdessäololle, sanalle, sävelille ja lähetystyölle. Mukana Johannes Riuttala ja Helga Anttikoski.

Pengonpohjan rukoushuone

Kesäkeskiviikko

Tarjolla on tuokio yhdessäololle, sanalle, sävelille ja lähetystyölle. Mukana Johannes Riuttala ja Eija Multanen.