Naapurin Onnin kirkkokonsertti

Kurun kirkko

Kurulaisten oman Naapurin Onnin konsertti. Kansanlauluja, hengellisiä sävelmiä ja tuttuja klassisia kappaleita. Ohj. 10 €.

Lauri Voipio (sello), Sanna Loikas (piano), Kyösti Aalto (kontrabasso), Reijo Nieminen (harmonikka).

Käsiohjelman (10 €) tuotto kappeliseurakunnan musiikkityön hyväksi.

Tervetuloa!

Kurun kappeliseurakunta

Sanna Loikas
kanttori (Kuru)
Kurun kappeliseurakunta
Kirkkotie 2
34300 Kuru

Mannerheim-muistoja autonomian ajalta -musiikkidraama

Eliisa-teatterin tuottama musiikkidraama, jossa historiallisten tapahtumien kerronnan ja aikakauteen ja tapahtumiin sopivan musiikin myötä edetään Mannerheimin lapsuudesta ja nuoruudesta kohti Suomen itsenäistymistä. Liput 20 €.

Armoa! - reformaation juhlavuoden konsertti

Armo –aiheisia lauluja esittävät ylöjärveläiset laulajat sekä nuorten Amoroso-kuoro. Mukana seurakunnan kanttorit Saara Syrjäniemi ja Aija-Leena Ranta. Vapaa pääsy.

Urkutaiteilija Kalevi Kiviniemen reformaatio 500 v. juhlakonsertti

Maailmankuulun urkutaitelija Kalevi Kiviniemen konsertti "J.S. Bach ja muita mestareita" - reformaatio 500 v. juhlavuoden kunniaksi. Liput 10 €.