Kesäkeskiviikko

Lammasniemen leirikeskus

Tuokio yhdessäololle, sanalle, sävelille ja lähetystyölle. Yhteislähtö srk-keskukselta (Kirkkotanhuantie 1) klo 18.00. Saunamahdollisuus.

Kesäkeskiviikko on kaikenlaisten ihmisten kohtauspaikka. Eri puolilla Ylöjärveä ovet ovat auki viikoittain uusille ja vanhoille tuttavuuksille.

Ylöjärven seurakunta, Kurun kappeliseurakunta

Jaana Skyttä
Lähetys- ja kansainvälisentyön sihteeri

Lähetysväen tapaaminen

Puhutaan yhteisistä ajankohtaisista asioista, suunnitellaan tulevia tapahtumia ja vietetään yhteinen hetki Unelmatuvan, Kirpputorin ja muiden tärkeiden asioiden äärellä.

Kurun seurakuntatalo

Sanan ja lähetyksen ilta

"Lasarus - Herran herättämä". Näyttämöllinen kertomus suomalaisen miehen kamppailusta itsensä ja Jumalan kanssa. Riitta ja Timo Lappalainen sekä Erkki Kolehmainen.

Riuttaskorven virkistysmetsään Kurun maisemiin

Syksyinen päiväpatikointi

Lähtö kimppakyydeillä Ylöjärven srk-keskukselta 9.00 ja Kurun srk-talolta 9.45 Omat eväät.