Lauluja Suomen suvesta -konsertti

Aurejärven kirkko

Ylöjärven seurakunnan Kamarikuoro ja Tuomaskuoro esittävät kesäisiä suomalaisia lauluja Suomi 100 -juhlavuoteen liittyen. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Ohjelmisto on monipuolinen ja  kappaleita löytyy mm. Lasse Heikkilän Suomalaisesta messusta, unohtamatta silti perinteisiä isänmaallisia klassikoita. Myös yleisö pääsee mukaan laulamaan muutaman kesäisen virren.

Tervetuloa!

Kurun kappeliseurakunta

Sari Oksavuori
johtava kanttori

Mannerheim-muistoja autonomian ajalta -musiikkidraama

Eliisa-teatterin tuottama musiikkidraama, jossa historiallisten tapahtumien kerronnan ja aikakauteen ja tapahtumiin sopivan musiikin myötä edetään Mannerheimin lapsuudesta ja nuoruudesta kohti Suomen itsenäistymistä. Liput 20 €.

Armoa! - reformaation juhlavuoden konsertti

Armo –aiheisia lauluja esittävät ylöjärveläiset laulajat sekä nuorten Amoroso-kuoro. Mukana seurakunnan kanttorit Saara Syrjäniemi ja Aija-Leena Ranta. Vapaa pääsy.

Urkutaiteilija Kalevi Kiviniemen reformaatio 500 v. juhlakonsertti

Maailmankuulun urkutaitelija Kalevi Kiviniemen konsertti "J.S. Bach ja muita mestareita" - reformaatio 500 v. juhlavuoden kunniaksi. Liput 10 €.