Lauluja Suomen suvesta -konsertti

Pengonpohjan rukoushuone

Ylöjärven seurakunnan Kamarikuoro ja Tuomaskuoro esittävät kesäisiä suomalaisia lauluja Suomi 100 -juhlavuoteen liittyen. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Ohjelmisto on monipuolinen ja kappaleita löytyy mm. Lasse Heikkilän Suomalaisesta messusta, unohtamatta silti perinteisiä isänmaallisia klassikoita. Myös yleisö pääsee mukaan laulamaan muutaman kesäisen virren.

Tervetuloa!

Sari Oksavuori
johtava kanttori

Kurun seurakuntatalo

Lisävihkon virret tutuiksi

Virsiharjoittelua Kirkonseudun diakoniapiirin hyväksi Eija Multasen johdolla. Mukana lisäksi Ritva Latoniemi ja Anneli Salonen runojen kanssa. Tarjoilua.

Kurun kirkko

Jakarandan konsertti

Afrikkalaistaustaisia lauluja tarjoava legendaarinen Jakaranda-kuoro esiintyy.

Mannerheim-muistoja autonomian ajalta -musiikkidraama

Eliisa-teatterin tuottama musiikkidraama, jossa historiallisten tapahtumien kerronnan ja aikakauteen ja tapahtumiin sopivan musiikin myötä edetään Mannerheimin lapsuudesta ja nuoruudesta kohti Suomen itsenäistymistä. Liput 20 €.