Perhekerho Asuntilassa, Haavistolla, Metsäkylässä, Mutalassa, Siivikkalassa, Takamaalla ja Vuorentaustassa

ke 16.8. kello 09.00 - kello 12.00

Asuntilan toimitila, Haavi ja Lähdetupa, Metsäkylän seurakuntatalo, Mutalan toimitila, Siivikkalan Salorinteen srk-koti, Takamaan toimitila, Vuorentaustan seurakuntakoti

Perhekerho on avoin kaikille äideille, isille, mummoille, vaareille ja lapsille. Ilmoittautumisia ei tarvita, mukaan voi tulla niinä kertoina ja siihen aikaan kun itselle parhaiten sopii. Perhekerho on maksuton. Tarjolla on talon puolesta kahvia, teetä ja mehua, muuten omat eväät mukaan.

Hartaushetki on klo 10.00. Eväitä syödään ja kahvia tarjolla klo 10.30-11.30 välisenä aikana.

Tervetuloa!

Ulla Rapio
lapsityönohjaaja
Lähdevainiontie 21

Karhen seurakuntakoti

Perhekerho Karhella

Avoimessa perhekerhossa vapaata yhdessäoloa ja lisäksi mm. askartelua sekä lastennäköinen hartaus- ja laululeikkihetki.

Kurun seurakuntatalo

Perhekerho Kurussa

Avoimessa perhekerhossa on vapaan yhdessäolon lisäksi mm. askartelua sekä lastennäköinen hartaus- ja laululeikkihetki. Tarjolla myös pikkurahalla makoisa iltapala.