Lauluja Suomen suvesta -konsertti

Ylöjärven seurakunnan Kamarikuoro ja Tuomaskuoro. Ohj. 10 €.

Ohjelmisto on monipuolinen ja  kappaleita löytyy mm. Lasse Heikkilän Suomalaisesta messusta, unohtamatta silti perinteisiä isänmaallisia klassikoita. Myös yleisö pääsee mukaan laulamaan muutaman kesäisen virren.

Tervetuloa!

Sari Oksavuori
johtava kanttori

Mannerheim-muistoja autonomian ajalta -musiikkidraama

Eliisa-teatterin tuottama musiikkidraama, jossa historiallisten tapahtumien kerronnan ja aikakauteen ja tapahtumiin sopivan musiikin myötä edetään Mannerheimin lapsuudesta ja nuoruudesta kohti Suomen itsenäistymistä. Liput 20 €.

Armoa! - reformaation juhlavuoden konsertti

Armo –aiheisia lauluja esittävät ylöjärveläiset laulajat sekä nuorten Amoroso-kuoro. Mukana seurakunnan kanttorit Saara Syrjäniemi ja Aija-Leena Ranta. Vapaa pääsy.

Urkutaiteilija Kalevi Kiviniemen reformaatio 500 v. juhlakonsertti

Maailmankuulun urkutaitelija Kalevi Kiviniemen konsertti "J.S. Bach ja muita mestareita" - reformaatio 500 v. juhlavuoden kunniaksi. Liput 10 €.