Messu - sairaalasielunhoidon juhlamessu

Sairaalasielunhoidon 70 v. juhlamessu. Saarna Teemu Paarlahti. Liturgi Jyrki Koivisto. Kanttori Saara Syrjäniemi. Celesta-kuoro. Kirkkokahvit.

Messun jälkeen kirkkokahvit sekä ohjelmaa otsikolla "Kun kaipaat pappia sairaalassa, sellainen löytyy”, Teemu Paarlahti kertoo sairaalasielunhoidosta. Sairaus on osa monen ihmisen elämää – oli se niin oma tai läheisen sairaus. Millaista keskusteluapua ja kohtaamista voi tapahtua sairaalaympäristössä omaisten, sairaanaolevan ja kirkon työntekijän välillä? Keskiössä ovat arkinen kohtaaminen ja sielunhoitotyö. Tervetuloa kuulemaan tarkemmin!

Pyhän teema: Kiitollisuus
#autetaankaikkia #Jumalallekiitos

Jyrki Koivisto
diakoniapappi

Konfirmaatiomessu

Lempsu 6 -riparin konfirmaatio. Liturgia ja saarna: Terhi Törmä. Kanttori: Helga Anttikoski.

Viljakkalan kirkko

Messu ja Tasauspäivän lounas

Ehtoollisjumalanpalvelus. Liturgia ja saarna: Christian Seppänen. Kanttori: Heidi Olkinuora. Sakastipyhäkoulu. Tasauspäivän lounas lähetykselle Viljakkalan srk-talossa.

Kurun kirkko

Kellarimessu

Musiikkipainotteinen, vapaamuotoisempi messu. Liturgia ja saarna: Leena Jalkanen. Musiikki: nuorten musiikkiryhmä ja kanttori Sanna Loikas.