Messu - sairaalasielunhoidon juhlamessu

Sairaalasielunhoidon 70 v. juhlamessu. Saarna Teemu Paarlahti. Liturgi Jyrki Koivisto. Kanttori Saara Syrjäniemi. Celesta-kuoro. Kirkkokahvit.

Messun jälkeen kirkkokahvit sekä ohjelmaa otsikolla "Kun kaipaat pappia sairaalassa, sellainen löytyy”, Teemu Paarlahti kertoo sairaalasielunhoidosta. Sairaus on osa monen ihmisen elämää – oli se niin oma tai läheisen sairaus. Millaista keskusteluapua ja kohtaamista voi tapahtua sairaalaympäristössä omaisten, sairaanaolevan ja kirkon työntekijän välillä? Keskiössä ovat arkinen kohtaaminen ja sielunhoitotyö. Tervetuloa kuulemaan tarkemmin!

Pyhän teema: Kiitollisuus
#autetaankaikkia #Jumalallekiitos

Jyrki Koivisto

Messu ja ystävyysseurakuntapäivä

Ehtoollisjumalanpalvelus. Saarnaa Antero Honkkila. Musiikkia: Kamarikuoro. Messun toteutuksessa mukana myös ystäviä Tallinnan Pyhän Hengen seurakunnasta. Messun jälkeen srk-keskuksessa kirkkokahvit ja ohjelmaa.

Kurun kirkko

Messu

Ehtoollisjumalanpalvelus. Pappina Leena Jalkanen, kanttorina Eija Multanen.

Viljakkalan kirkko

Messu

Ehtoollisjumalanpalvelus. Rauhanyhdistyksen kirkkopyhä. Saarna Yrjö Tala. Liturgina Terhi Törmä. Kanttorina Heidi Olkinuora.