Perhekerho Kurussa

Kurun seurakuntatalo

Avoimessa perhekerhossa on vapaan yhdessäolon lisäksi mm. askartelua sekä lastennäköinen hartaus- ja laululeikkihetki. Tarjolla myös pikkurahalla makoisa iltapala.

Perhekerho on avoin kaikille äideille, isille, mummoille, vaareille ja lapsille. Ilmoittautumisia ei tarvita, mukaan voi tulla niinä kertoina ja siihen aikaan kun itselle parhaiten sopii.

Perhekerho on maksuton. Kurun iltaperhekerhossa on tarjolla  maittava iltapala hintaan 1 € aikuisilta ja 0,50 € lapsilta, mikä sisältää lempeät iltapuurot ja lisäksi leipää, tuorepalaa, kahvia, teetä, mehua, kaakaota yms.

Kurun kappeliseurakunta

Terhi Pellinen
vs. varhaiskasvatuksen työalajohtaja
Lähdevainiontie 21

Karhen seurakuntakoti

Perhekerho Karhella

Avoimessa perhekerhossa vapaata yhdessäoloa ja lisäksi mm. askartelua sekä lastennäköinen hartaus- ja laululeikkihetki.

Viljakkalan seurakuntatalo

Perhekerho Viljakkalassa