Perhekerho Karhella

Karhen seurakuntakoti

Avoimessa perhekerhossa vapaata yhdessäoloa ja lisäksi mm. askartelua sekä lastennäköinen hartaus- ja laululeikkihetki.

Perhekerho on avoin kaikille äideille, isille, mummoille, vaareille ja lapsille. Ilmoittautumisia ei tarvita, mukaan voi tulla niinä kertoina ja siihen aikaan kun itselle parhaiten sopii. Perhekerho on maksuton. Tarjolla on talon puolesta kahvia, teetä ja mehua, muuten omat eväät mukaan.

Viljakkalan seurakuntapiiri

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Lähdevainiontie 21

Varhaiskasvatuksen (päiväkerho, perhekerho, pyhäkoulu, avoin kotipesä, ip-toiminta) ja varhaisnuorisotyön esimies ja toiminnasta vastaava.

Kurun seurakuntatalo

Kurun avoin perhekerho

Perhekerhossa tapaat muita vanhempia lapsineen. Vapaan yhdessäolon lisäksi mm. askartelua sekä lastennäköinen hartaus- ja laululeikkihetki.

Kurun seurakuntatalo

Kurun avoin perhekerho

Avoin perhekerho (Asuntila, Vuorentausta, Haavisto, Metsäkylä, Mutala, Siivikkala, Takamaa)