Kynttiläillallinen – parisuhteen juhlaa

Ilmoittautuminen on päättynyt

Romanttinen illallinen, Pekka ja Arja Simojoen elämänmakuiset laulut ja valittuja ajatuksia hyvän parisuhteen avaimista. Illalliskortti kahdelle sisältää juhlaillallisen ja ohjelman (50 euroa). Ilmoittautumiset 21.9. mennessä.

Varaukset ja ruoka-aineallergiat to 21.9. mennessä Perhetalolta (perhetalo.ylojarvi[ät]evl.fi, puh. 044 7868 174), kirkkoherranvirastosta tai web-lomakkeella. Illalliskortin lunastus kirkkoherranvirastosta (Kirkkotanhuantie 1) tai netti-ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla.

perhetalon työntekijä
Loilantie 3-5, PL 2

Pappilan kokkipojat

Kokataan miestyövoimalla arkiruokaa ja syödään yhdessä. Jos kokkaustaidoissasi on parantamisen varaa ja haluat mukavaa ruokaseuraa, tule ottamaan keitto, laatikko ja kastike haltuun.

Parisuhdepäivä

Päivä alkaa messulla Ylöjärven kirkossa klo 10.00. Messun jälkeen keittolounas ja suhteen huoltoa Pappilan perhetalolla. Ohjelmassa mukana Liisa ja Juha Välilä sekä Ritva ja Miika Jämsä. Ruoka ja kahvi vapaaehtoinen maksu 10 €/hlö.

Pappilan kokkipojat