Mannerheim-muistoja autonomian ajalta -musiikkidraama

Eliisa-teatterin tuottama musiikkidraama, jossa historiallisten tapahtumien kerronnan ja aikakauteen ja tapahtumiin sopivan musiikin myötä edetään Mannerheimin lapsuudesta ja nuoruudesta kohti Suomen itsenäistymistä. Liput 20 €.

Suomen marsalkka Mannerheimin syntymästä tulee kuluneeksi 150 vuotta 4.6.2017. Merkkipäivän muistoksi Eliisa-teatteri tuottaa musiikkidraaman nimeltään Mannerheim-muistoja
autonomian ajalta.

Esitys on hyväksytty valtakunnalliseen Suomi 100-juhlavuoden ohjelmaan. Sen kesto on noin 1 t 15 min, eikä siinä ole väliaikaa.

Liput 20 €. Lippujen myynti: www.eliisateatteri.com/liput tai info@eliisateatteri.com tai puh. 045 895 6152 (jätä viesti)

Lisätietoja Eliisa-teatterin nettisivuilta

Eliisa-teatteri

Kurun kirkko

Urkukonsertti

Esa Toivola, urut. Kurun restauroitujen urkujen 5v. juhlakonsertti.

Kurun kirkko

Iltatunnelmia-konsertti

Yhteiskonsertissa lauluyhtyeet Virtuoso ja Totiset Pojat sekä soitinyhtye Naapurin Onni.

Viljakkalan kirkko

Hiljaisuus puhuu - runoja ja musiikkia

Jouni Somero, piano ja Raija Kilpeläinen-Somero lausuu Tuula Järvisen runoja.