Neulekirkko

Ehtoollisjumalanpalvelus. Neulojien kirkkopyhä. Pappina Heli Airikka, kanttorina Aija-Leena Ranta. Musiikkia: Viestiveljet. Villasukka- ja lankakolehti. Kirkkokahvit ja yhteistä neulomista messun jälkeen.

Neulekirkossa voi hyvillä mielin neuloa messun aikana. Messussa on normaalin rahakolehdin lisäksi villasukka- ja lankakolehti. Villasukat toimitetaan diakoniatyön kautta pieniin ja isoihin jalkoihin ja langat jaetaan neulejatkoilla neulojille, jotka kutovat niistä villasukkia. Neulekirkon jälkeen neulojille lounas ja kahvit (vapaaehtoinen maksu) seurakuntakeskuksessa sekä mahdollisuus kutoa yhdessä klo 14 saakka.

Omat lankakerät ja neulepuikot siis erittäin tervetulleita mukaan kirkkoon!:-)

johtava diakoniatyöntekijä
Lähdevainiontie 21

Kurun kirkko

Messu

Ehtoollisjumalanpalvelus. Pappi: Törmä Terhi. Musiikkiryhmä: Pasi Latvapukkila, trumpetti ja Kari Peltola, laulu. Pasi Latvapukkila toimii myös kanttorina. YV-kerääjien kiitosjuhla

Messu

Ehtoollisjumalanpalvelus. Pappi: Järnvall Esa, Kanttori: Loikas Sanna.

Viljakkalan kirkko

Messu

Ehtoollisjumalanpalvelus. Pappi: Reinikainen Kimmo, Kanttori: Syrjäniemi Saara.