Tarinateatteria: "Olipa kerran… Tarinoita sanojen mahdista" kirjastolla

Ylöjärven Leija-kirjaston luentosalissa

Tervetuloa kuulemaan, katsomaan ja kertomaan tarinoita mieleen painuneista sanoista ja lauseista. Mukaan mahtuu kaikki oman elämän merkitykselliset, pysäyttävät, kannustavat, kummalliset kohtaamiset sanojen kanssa, ihmissuhteissa tai kirjallisuudessa. Tarinateatteri Aika spontaanit; ohjaaja, näyttelijät ja muusikko luovat hetkessä yleisön kertomista kokemuksista tunnelmia, tilanteita ja tarinoita näyttämölle. Vapaa pääsy.

Esityksen kesto n. 1, 15 min.

Tervetuloa!

* * *

Tilaisuus on osa Reformaation juhlaviikkoa 23.10.-1.11. Ylöjärven kirjastolla. Koko viikon ohjelman löydät mm. nettisivuiltamme.

Hanna Rienoja
Perhetalon toiminnanjohtaja, pappi
Loilantie 3-5

Majatalo-ilta

Tule yhdessä rakentuvaan iltaan, jossa jokaisella on jotain annettavaa. Tuomisesi voi olla väliajalla syötävä naposteltava tarjoilupöytään, sana, laulu tai oma lahjasi. Illan aikana myös musiikkia sekä yhteistä rukousta.

Tähkäpäät - eläkeläisten toimintapäivä

Alkuhartaus, pienryhmiä, lounas, ohjelmahetki ja kahvit.

Kurun seurakuntatalo

Keskiviikkokerho

Kerholaisten oman ohjelman päivä. Anneli Tirkkonen.