Adventin lyhtyhartaus

Vuorentaustan isossa supassa

Adventtihartauden pitää kirkkoherra Kimmo ja Vuorentausta Omakotiyhdistys tarjoaa Suomi100 kunniaksi nuotiomakkarat. Tarjolla totuttuun tapaan myös kuumaa mehua. Omat lyhyt / lamput mukaan.

Saapumisohje: Käynti Harjutietä vastapäätä Mastontien toisella puolen sähkölinjaa pitkin ja sitten ulkotulien viitoittamaan polkua oikealle.

Tervetuloa!

Kimmo Reinikainen

”Luomisesta Luvattuun maahan” - Raamattuluento

"Toinen Mooseksen kirja: Exodus - vapaaksi orjuudesta" Luennoitsijana Kansanlähetyksen raamattukouluttaja pastori, TM Ilkka Rytilahti.

Kurun seurakuntatalo

Kurun avoin perhekerho

Perhekerhossa tapaat muita vanhempia lapsineen. Vapaan yhdessäolon lisäksi mm. askartelua sekä lastennäköinen hartaus- ja laululeikkihetki.

Avoin perhekerho (Asuntila, Vuorentausta, Haavisto, Metsäkylä, Mutala, Siivikkala, Takamaa)