Kauneimmat joululaulut

Pengonpohjan rukoushuone

Tervetuloa laulamaan yhdessä Kauneimpia joululauluja! Mukana pastori Terhi Törmä ja kanttori Helga Anttikoski.

Kauneimmissa joululauluissa kokoonnutaan laulamaan yhdessä kanttorin tai muusikon säestämänä rakastetuimpia joululauluja. Pappi on paikalla johdattelemassa tilaisuuden kulkua.

Kauneimmissa Joululauluissa kerätään kolehti syrjäytymisvaarassa olevien nuorten tukemiseen maailmalla Suomen Lähetysseuran kautta. Ylöjärven seurakunnalla on omia kohteita Nepalissa, Etiopiassa ja Lähi-Idässä.

Kauneimmat joululaulut

Kirkkotanhuantie 1

Kesäkeskiviikko

Tarjolla on tuokio yhdessäololle, sanalle, sävelille ja lähetystyölle. Mukana Viestiveljet ja pastori Terhi Törmä.

Päivi ja Lauri Salmisella (Nopanperäntie 260, Karhe)

Kesäkeskiviikko

Tarjolla on tuokio yhdessäololle, sanalle, sävelille ja lähetystyölle. Mukana Johannes Riuttala ja Helga Anttikoski.

Kesäkeskiviikko

Tarjolla on tuokio yhdessäololle, sanalle, sävelille ja lähetystyölle. Mukana Johannes Riuttala ja Eija Multanen.